83-годишен модел: Все още правя секс


83-годишен модел: Все още правя секс

Кармен Дел'Орефис, обявена за най-възрастния работещ модел, краси корицата на пролетното издание на сп. New You и изглежда прекрасно.

83-годишната нюйоркчанка започва кариерата си на 15 години (през 1945 г.), като се появява на корицата на сп. Vogue. Тя споделя в интервю за сп. New You за продължителната си кариера, за секса на 80 и как поддържа фигурата си.

"Разбира се, че все още водя сексуален живот, защо бих се отказала? Обичате ли да дишате?“

Кармен, която има италиански и унгарски произход, е била омъжена три пъти и има още един годеж зад гърба си, но отказва да издаде повече информация за настоящия си любовен живот.

"Винаги съм имала приятел. Мога да се откажа от всичко, но не и от любовта“, каза Дел'Орефис в интервю за The Telegraph през 2011 г.

Кармен говори и защо толкова много по-възрастни хора не правят секс. "Защото никога не са влизали в секса през правилния вход. Родителите ни учат "Не прави това...“ или "Това е лошо!“, а също така се намесва и религията, и докторите, които твърдят, че ти е минало времето за секс. Не – просто сте незадоволени. Трябва да бъде като дишането – толкова естествено.“

Дел'Орефис има прекрасна фигура, като разкрива пред сп. New You, че не брои калории.

"Задоволявам си апетита и не броя калории. Искам страстно да се наслаждавам на яденето. Щях да си имам проблеми с храната, защото обичам да ям, но съм късметлийка, тъй като имам бърз метаболизъм.“

Тя казва също, че обича да си угажда със сладолед и целият й фризер е пълен с него: "За всеки случай. Това са моите пари в банката, така се чувствам сигурна." 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама