5 холивудски звезди и техните тайни за отслабване


5 холивудски звезди и техните тайни за отслабване
Снимка: Getty Images

Отслабването никога не е лесна работа. Трябва да прекарате часове във фитнеса, да следите калориите си и да се сбогувате с любимите си десерти. И макар често да мислим, че на знаменитостите им е лесно да изглеждат перфектно, всъщност те също преминават през същите борби, точно като всички нас. Ето какво споделят някои от звездите, които се сбогуваха с десетки килограми.

1. Адел

Една от най-успешните музикални изпълнителки в света влезе под светлината на прожекторите с впечатляващата си загуба на тегло през 2019 г. Адел сподели, че се фокусира върху упражненията, но не е фен на диетите. „Всяка сутрин правя упражнения с тежести, след това обикновено ходя пеша, а ако нямам време следобед ходя на бокс, понякога правя и кардио тренировка през нощта. Без периодично гладуване. Нищо. Дори ям повече, отколкото преди, защото тренирам наистин усилено.“, каза тя.

2. Кристина Агилера

Певицата и актриса си взе почивка от работата, за да се съсредоточи върху семейството си и по-здравословния начин на живот. „Имах много излишна енергия от цялото седене на стол в продължение на 3 години и бях развълнувана, че най-накрая имам почивка, за да прекарам време със сина си и да правя неща, които ме удовлетворяват. Честно казано, имам чувството, че когато получиш момент за теб самата, да изживееш живота си, е трудно да не си художник на съдбата си, на времето си и на тялото си.”

3. Клои Кардашиян

Риалити звездата споделя, че раздялата ѝ с баскетболиста Ламар Одом я е мотивирала да изглежда в най-добрата си форма. „Имах трудности с Ламар. Беше към края на нашата връзка и имаше толкова много драма. Имах нужда от освобождаване. В началото беше адски трудно. Всичко стана с бебешки стъпки, а много често мислех да се откажа. Няма да лъжа, първите 45 дни са изтощителни, боли ви всичко и всъщност се чувствате по-дебели, защото сте подути. Ако продължите обаче, ще стигнете до „Уау, това мускул на ръката ми ли е?“

4. Мелиса Джоан Харт

Една от любимите актриси на Америка също се стопи с 2 размера след раждането. Тя споделя, че съпругът ѝ, Марк Уилкерсън, ѝ помогнал да влезе в по-добра форма. „Съпругът ми се занимава с фитнес, а и аз винаги съм тренирала нещо. Той много ме подкрепяше и ме караше да тичам с него, за да ме поддържа активна. Това е ключът към успеха – всяка свободна минута да бъде оползотворена в движение, а не на дивана.”

5. Рейвън Симоне

Актрисата и певица споделя, че ѝ е било трудно да се храни здравословно, когато е работила по 10-12 часа на снимачната площадка. „Не разбирах защо всичко, което мога да ям, са 12 бадема, когато има чиния с понички! Бях пристрастена към това усещане да си изям всичко в чинията. Най-много ми помогнаха редовните тренировки. Хората казват: „Изглеждаш толкова красива!“, но аз и преди си бях хубава, независимо дали съм с този размер, или не, вярвам, че чувството на удобство в собствената кожа не идва и не си тръгва с килограмите.“

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама