Владо Зомбори откровено за мизерията преди славата и бъдещата сватба (ВИДЕО)


Владо Зомбори откровено за мизерията преди славата и бъдещата сватба (ВИДЕО)
Снимка: Чиприан Б.

Звездата на Владо Зомбори изгря със сериала „Вина“, но в момента славата му е в своя апогей, благодарение на формата „Като две капки вода“. Ден преди големия финал талантливият актьор призна, че всъщност е обидно, че талантливи актьори остават в сянка, защото не са се „завъртяли по телевизията“. Ето какво още каза Зомбори пред Мон Дьо в „Събуди се“.

За трудностите на актьорската професия 

"Поне 3 пъти съм мислел да се откажа от актьорството. Имах един период преди около 10 години. Почнах да работя, като барман на нощни смени, за да мога да изкарвам някакви пари. Бях много зле финансово и стоях в мизерия. Тогава бях млад актьор в "Малък градски театър "Зад канала". Трябваше да си плащам наема и не можех да се оправям. Освен това заделях за себе си някакви пари. За приятелка, гаджета... сложна история е.

По-интересното е, че заведението, в което работих, се държеше от Кремена Халваджиян, която тогава нямаше идея кой съм аз. Просто бях един от барманите там.

Имам много талантливи колеги от столичния театър. Стигнал съм до извода, че ако не се завъртиш по телевизията, никой няма да разбере какво можеш и колко си добър, което е адски обидно. Хората се питат къде съм бил през цялото време - бях в театъра. Все пак имах късмета и шанса хората да ме видят по телевизията. Благодарен съм им за подкрепата. Както и на тези, които са ме отричали и подценявали. Защото това ме е мобилизирало да бъда по-осърден и последователен. Никога не изгубих вяра в себе си.“

За любовта с Весела Бабинова

"Чакаме детето ни да порасне, за да има един страхотен спомен от празника на любовта на майка му и баща му. Да донесе халките и да знае какво се случва. Това е нашата пауза и съвсем скоро ще бъде сватбата. Искаме да направим голямо тържество с много гости, тъй като имаме много приятели. Ще можем да кажем, че 3 дни сме яли, пили и сме се веселили."

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама