Юлиан Костов посвети песен на любимата си Мирела от "Игри на волята"


Юлиан Костов посвети песен на любимата си Мирела от "Игри на волята"
Снимка: Instagram

Юлиан Костов, актьор, режисьор и продуцент, пусна първото си самостоятелно парче - "Home (My Gaia)", след успеха на дебютната му песен "Rain" feat. Мария Драгнева.

R&B песента е втора от петте планирани парчета, които Костов ще изкарва и бележи първото сътрудничество с музикалния артист и продуцент Роберто Николов (Роби), който композира неподражаем ефирен бийт и мелодия, създавайки перфектен звуков пейзаж, в който текста на Юлиан да може да процъфти и да се манифестира.

Повече за парчето

Юлиан обяснява произхода на песента: "В началото на 2023-та се вдъхнових да напиша текст за песен за Жената, която не бях срещнал още, Жената на моите мечти и връзката, за която бленувах. Тя олицетворява Гая, духа на Земята, Природата, Тя е въплъщението на женствеността в човешка форма. Срещнахме се в бъдещето в съня ми. Тя е моята сродна душа, моята съдба. Събудих се и пресъздадох нейния отпечатък с поезия, после като песен, а няколко месеца по-късно, тя влезе в живота ми наистина. Посвещавам тази песен на приятелката ми Мирела Илиева по случай първата ни годишнина".

Песента е ода за всепоглъщаща любов, смело нарисувана, съчетаваща физическото и метафизичното, и основаваща се на вярата, че истинската любов е както убежище, така и съдба.

Повече за Юлиан Костов

Костов участва в предстоящия трети сезон на хитовия сериал на HBO - "Белият лотос", както и е познат с ролята си в рекордно популярния фентъзи сериал на Netflix "Сянка и кост". Той също така изигра емблематичния злодей Владимир Макаров в римейка на най-популярната шуутър видеоигра в света - Call Of Duty: Modern Warfare 3. Toй играе и ко-продуцира филма "Триумф" на Кристина Грозева и Петър Вълчанов, който бе селектиран в състезателната програма "Платформа" на Международния Филмов Фестивала в Торонто (TIFF).

Костов е основател на JupiterLights Media и съосновател на Five Oceans с номинираната за "Оскар" Мария Бакалова и застъпник за равноправното представяне на славянските и балканските артисти в кино индустрия, премахването на негативните стереотипи и нормализирането на чуждите акценти на екрана.

 

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама