След 12 години: Маги Халваджиян и Наталия Симеонова отново заедно


След 12 години: Маги Халваджиян и Наталия Симеонова отново заедно

Маги Халваджиян и Наталия Симеонова отново ще работят заедно. Става въпрос за предаването "Пееш или лъжеш", което стартира на 22 септември в ефира на Nova.

В студиото на "Здравей, България" гостува съветник панелиста, която ще видим в първия епизод на предаването – Наталия Симеонова.

Вижте още: Вижте порасналата дъщеря на Наталия Симеонова, красавица е (СНИМКИ)

"Истината е, че аз приех предложението на Маги Халваджиян с отворени обятия. Беше много весело, но и абсолютно изпитание за психологизма ми. Прибегнах до психологията в търсене на знаци затова дали някой казва истината или лъже. Трима са основните панелисти във всяко предаване – Мария Игнатова, Иван и Андрей. В първия епизод аз и Маги Халваджиян помагахме на панелистите да съветват звездата на вечерта, която в случая бе Веселин Маринов, дали някой пее или лъже наистина. А Веселин Маринов трябва да избере един от участниците, за да направи накрая с него дует. Участниците в епизода са седем – може всички от тях да лъжат или всички да пеят. А може и да са смесена група. Лично аз наблюдавах как хората боравят с микрофоните и до каква степен са им напрегнати жилите. Макар че и това не е показателно. Защото съществува т.нар. липсинг, при който те си отварят устата, но записът може да бъде направен от професионален певец. И ако не го познаваш, толкова по-зле за теб."

За отношенията межди Маги Халваджиян и Наталия Симеонова

Двамата бяха много добър екип, но се разделиха през 2012 година, след като предаването "Море от любов" бе спряно. Тогава продуцентът се е надявал те да си тръгнат заедно от bTV, но това не се случи, тъй като тя започна да води "Предай нататък". В автобиографичната си книга "Без реклами" той е отделил място за този труден за него момент.

"Спирането на "Море от любов" беше първият сигнал, че нещата отиват към война с bTV. И в 2012, когато ни направиха този подъл номер, аз събрах екипа и им казах, че оставаме без работа. Обясних как сигурно ще се преместим в Нова телевизия, водим преговори за всички предавания, опипваме почвата... Наталия ме попита тя какво ще прави. Признах ѝ, че не знам.

Тогава съпругът й Денис вече продуцираше в bTV "Търси се". И те му бяха предложили още две предавания, някое от които да е за Наталия. Вечеряхме с Денис и го посъветвах да не се съгласява, защото го лъжат, за да не тръгне Наталия с мен. Но в крайна сметка тя остана с тях. А аз останах тотално разочарован, защото Наталия десет години бе част от компанията и каквото и да се е случвало, никога не е оставала без пари. Дори в трудните ни моменти. А когато аз се нуждаех от цялата си "войска“, тя предпочете друго.

Като напускахме с гръм и трясък bTV, дадохме пресконференция. На нея дойдоха Рачков, Зуека, Мария Игнатова - всички стояха до нас. Наталия я нямаше. Аз го приех много тежко... Приех го като предателство и не ѝ проговорих сигурно седем-осем години. Не ми беше лесно, защото живеем къща срещу къща. Разбира се, след време си стиснахме ръцете и забравихме цялата тази история."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама