Робърт Дауни Джуниър се завръща във филмите на "Марвел"


Робърт Дауни Джуниър се завръща във филмите на "Марвел"
Снимка: Getty Images

Компанията "Марвел" сюрпризира гостите на изложението Комик-кон в Сан Диего с новини за следващите два филма "Отмъстителите" и с неочаквани гости като Харисън Форд и Робърт Дауни Джуниър, съобщава АП.

Повече за завръщането му

Дауни се завръща във филмите на "Марвел", но не като Железния човек. Той ще играе злодея Виктор фон Дуум, или Доктор Дуум, в поне един от предстоящите филми за "Отмъстителите". Дауни стартира филмовите успехи на "Марвел" в поредицата "Железният човек" и изигра популярния герой в девет филма, но в събота се появи изненадващо с маската на доктор Дуум и зелено наметало.

"Нова маска, същата задача", каза Дауни под неистовите възгласи на публиката.

Братята Русо, които ще режисират филма с участието на Дауни, казаха, че появата му във филма е "доказателство за невъобразимите възможности в мулти-вселената на "Марвел".

Президентът на "Марвел" Кевин Файги обяви, че благодарение на успеха на "Дедпул & Върколака" този уикенд, обширната филмова вселена на "Марвел" вече е надхвърлила 300 милиона долара приходи в бокс-офис класацията. Излезлият в четвъртък филм "подпали" боксофиса на Северна Америка през уикенда, отбелязвайки най-касовия дебют на филм за тази година.

Източник: бТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама