Помните ли сериала "Касандра", ето ги актьорите днес (СНИМКИ)


Помните ли сериала "Касандра", ето ги актьорите днес (СНИМКИ)
Снимка: facebook

Спомняте ли си сериала "Касандра"? Децата на 80-те и 90-те израснаха със завладяващата история за съдбата на Касандра, която е наследница на голямо богатство, но става жертва на подмяна още при раждането си и бива отгледана от циркови артисти, а виновница за това е мащехата на майка ѝ – Ерминия.

Желанието на мащехата е цялото богатство на фамилията да остане за синовете ѝ близнаци – Игнасио и Луис Давид. По-късно, когато циркът се завръща в града, подмененото дете вече се е превърнало в прекрасна млада дама, в която се оказва трудно да не се влюбиш и точно това се случва с Луис Давид. Касандра обаче вече е обещана на лидера на племето Ранду.

Тази история ви връща в детството, нали? А някога чудили ли сте се как изглеждат Касандра, Игнасио и Ранду?

Актьорите от "Касандра" днес

Касандра – Корайма Торес

Актрисата е родена през 1973-та година във Венецуела, което означава, че към днешна дата е на 51 години. Интересното е, че мечтата ѝ далеч не е била да бъде актриса. Малката Корайма е мечтала да стане адвокат, но още на 9-годишна възраст започва да играе в местния театър, а 10 години по-късно е избрана да изиграе ролята на Касандра, която я прави разпознаваема в цял свят. Днес тя е омъжена за колумбийския актьор Николас Монтеро, от когото има син на име Ману Нико.

Игнасио – Освалдо Риос

Неговите първи сценични прояви са като певец и музикант в Пуерто Рико. След това Риос завършва психология и няколко години работи по специалността си. Работата като психолог обаче не го очарова и започва работа като модел. Излъчването и визията му се оказват достатъчни, за да бъде забелязан от филмовата индустрия и е поканен да участва в любовни телевизионни сериали.

Ранду – Хенри Сото

Сото започва кариерата си в театъра, но в последствие влиза в телевизията като водещ на венецуелска телевизионна програма, откъдето набира популярност. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама