Официално: Ето я първата любовна двойка в Островът (СНИМКИ)


Официално: Ето я първата любовна двойка в Островът (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

След като в предаването „Островът на 100-те гривни“ се заформи любовен триъгълник от Биляна, Берке и Кирил, в последния епизод станахме свидетели на един много интересен развой на ситуацията.

Биляна и Берке споделиха чувствата си

В самото начало на предаването бившата гимнастичка Биляна и балчиклията Кирил си бяха доста близки. Двамата се сближили по време на кастингите. По-късно обаче на хоризонта се появи красавецът Берке, с когото се оказа, че Биляна има много повече общи интереси.

Берке и Биляна не успяха да скрият симпатиите си един към друг пред камерите и започнаха да показват близостта си: „Кой да повярва, че ще дойдеш на Филипините да гладуваш и да се справяш с игри и ще си намериш едно такова“, заяви Берке, след което посочи тъмнокосата Биляна.

Треньорката от своя страна пък отвърна влюбено: „Моментът, в който съм с него и комуникирам, аз просто забравям за света около нас! Изпадам в балон и всичко става приятно, спокойно и леко“.

И тъй като на Островът е трудно да се намерят цветя, подходящи за букет, Берке реши да подари „сърцето на банана“ на любимата си: „Нямаме друг вид букети! Това е най-красивото“, каза студентът по медицина, докато поднасяше обелен банан като подарък.

Вижте още: Ето го известното гадже на Мая от "Островът на 100-те гривни" (СНИМКА)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама