Много ни е на сърце: Актрисата София Маринкова написа сценарий за филм (СНИМКИ)


Много ни е на сърце: Актрисата София Маринкова написа сценарий за филм (СНИМКИ)
Снимка: Sophie Marinkova/Instagram

Актрисата София Маринкова е позната на зрителите най-вече с ролята си на Елена в комедийния български сериал "All Inclusive". Участва още е "Столичани в повече" и "Пътят на честта". Освен с актьорско майсторство София признава, че иска да се развива и в друга насока, свързана с киното. В популярен подкаст в YouTube актрисата разкри, че заедно с половинката си - радиоводещия Драгомир Симеонов, който предложи брак на София в студиото на bTV, са подготвили сценарий за филм.

Още: Звезда от сериала "All Inclusive" показа как е изглеждала преди (СНИМКИ)

Повече за проекта

Винаги усмихната актриса разказа за новите им идеи и какво предстои занапред. "Започнахме един нов проект с Драго. Правим нещо много готино, много наше. Сценарий за филм. Влизаме в киното." – сподели София, колебаейки се дали да издаде повече подробности сега или след реализацията на идеята.

"Много ни е на сърце." – призна актрисата за сценария и разкри, че са го направили в много тежък за тях момент. "Малко се бяхме депресирали. Покрай ковида имахме паник атаки. Борили сме се с тези работи и двамата наистина. Те не са по едно и също време. Единият е в паник атаки, другият е "спокойно, дишай, всичко ще е наред". На следващия ден е другият. Отрази ми се наистина." – разказа актрисата за трудностите.

Още: Ненчо Балабанов показа малката си дъщеря (СНИМКА)

"Преборихме се с това нещо и то креативно. Решихме да го опишем. Решихме с вяра и надежда дори да се надсмее над някакви неща. Написахме един комедиен сериал. То е само проект. След което развихме нещо друго – за филм." – сподели още чаровната брюнетка и уточни, че дори вече имат екип, продуцент и оператор. Тя разкри, че ще кандидатстват за финансиране, но без да уточнява подробности спомена, че вече са одобрени на определен етап. "Много съм горда с това. Пътят е дълъг, очаква ни още и още." – заяви Маринкова.

Още: Актрисата Силвия Петкова спаси живот на брега на морето (СНИМКИ)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама