Михаела Филева, D2, Владо Михайлов и Атанас Колев изпращат лятото с "Парк Фест"


Михаела Филева, D2, Владо Михайлов и Атанас Колев изпращат лятото с "Парк Фест"
Снимка: Парк Фест

Осмото издание на "Парк Фест" наближава и обещава четири дни, изпълнени с музика, изкуство и забавления за цялото семейство. От 26 до 29 септември 2024 г. в столичния парк "Студентски" посетителите ще се насладят на целодневна програма с вход свободен. Сред хедлайнерите на фестивала са част от най-популярните български изпълнители - на 26 септември сцената на открито ще бъде превзета от Михаела Филева, а през следващите дни D2 и Дичо, както и SLNG с Владо Михайлов, ще зарадват феновете със златните си хитове. За финал (29 септември) организаторите са поверили грижата за настроението на публиката на тийн-идолът Атанас Колев.

Забавления за всички

Фестивалът ще предложи не само музика, но и множество спортни и творчески занимания. В безплатната спортна зона професионални треньори ще мотивират всички за активен начин на живот чрез демонстрации и открити тренировки в над 20 спортни дисциплини, подходящи за всички възрасти. Посетителите ще имат възможността да участват в различни игри с награди, а за най-малките е подготвена богата палитра от еко и образователни занимания.

Любителите на адреналина също няма да останат разочаровани – фестивалът предлага най-зрелищния лунапарк в България. В Арт зоната пък ще бъдат изложени уникални ръчно изработени продукти и вдъхновяващи произведения на изкуството, които ще очароват всеки посетител.

Както всяка година, и през тази фестивалът ще се отличава с авторски декор, който ще създаде перфектен фон за запомнящи се моменти и снимки.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама