Мария Илиева обяви дует с Джо Лин Търнър


Мария Илиева обяви дует с  Джо Лин Търнър
Снимка: STEREO ROOM

Световната рок легенда Джо Лин Търнър записа дует с кралицата на българската поп музика Мария Илиева, съобщиха от продуцентската компания на певицата. Вокалистът на Rainbow и Deep Purple, написал и изпял някои от най-емблематичните рок песни в историята, като "Can’t Let You Go" и "Street of Dreams", избра Мария Илиева за дуетен партньор в предстоящия си сингъл "Forever".

Как се стигна до този дует

Двамата изпълнители се запознават още през 2015 г., когато рок легендата гостува на финала на музикално риалити и отвежда участникa от отбора на Мария Славин Славчев до победата. Близо 10 години по-късно Джо създава песен, която иска да направи в дует с женски вокал. Мениджърът му за Източна Европа предлага Мария Илиева като подходящ изпълнител. Джо познава добре Мария и отдавна иска да работи с нея. Със съпругата му Мая Търнър, която е и негов мениджър, чуват баладата "Любов", която ги грабва толкова силно, дори и без да разбират текста, че нямат никакви колебания в избора си. Свързват се с Мария с думите "Ти си артист от световна класа!"

"В началото изобщо не можах да повярвам какво ми се случва!" признава Мария. "Джо Лин Търнър е световна звезда, истинско вдъхновение за мен и милиони меломани. Огромна чест за мен е такъв изпълнител да обърне внимание на изкуството ми и да ме покани да запишем дует. Това е сбъдната мечта! Безкрайно се вълнувам и нямам търпение да ви представим "Forever".

"Гордея се да обявя колаборацията ми с невероятната българска изпълнителка и истинска суперзвезда Мария Илиева! От много време се възхищавам на таланта ѝ и се надявах, че един ден ще можем да работим заедно – ето, че този ден дойде! Не можех да избера по-добър партньор, с който да разпространим любов и обединение в свят, който има нужда от това сега, повече от всякога!" написа Джо Лин Търнър в социалните мрежи.

Съвсем скоро ще стане ясна датата за премиера на "Forever".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама