Маги издаде истината за Ергена Алек и майка му (СНИМКИ)


Маги издаде истината за Ергена Алек и майка му (СНИМКИ)
Снимка: bTV

Макар че третият сезон на романтичното риалити "Ергенът" вече приключи, темата все още вълнува хората заради неочакваното решение на Алек Младенов да не избере нито една от двете финалистки. Наскоро Надежда сподели, че може да прости на бизнесмена, но Маги категорично отхвърли тази опция заради наранените ѝ чувства. В популярен подкаст блондинката коментира и неговата майка Ксения, която се изказа доста неласкаво за възрастта на двете момичета. 

Вижте още: Сезираха СЕМ за дискриминация в "Ергенът"

Какво мисли Магдалена 

Според Магдалена Томова Алек е имал сценарий, по който е взимал решенията си в предаването. Категорична е, че самото шоу няма сценарий, но блондинката смята, че Алек се е оплел в собствена версия. "Според мен той в самото начало може би е влязъл в предаването с идеята да не избере. Според мен майка му също е била запозната с този сценарий. Той по този начин може и да е успокоил родителите си. Според мен те не са били съгласни с неговото участие там. Това е мое мнение."

Тя смята, че Алек е получил разрешение от родителите си да участва, като е казал, че няма да избере нито една от участничките. След като втори път изгледала финалния епизод, блондинката забелязва, че погледът и усмивката на ергенът се променят след появата на майка му и той се е "превърнал в друг човек". "Тя се изплаши, че сценарият не върви по план" – каза Маги за Ксения.

Вижте още: Валерия брутално се подигра с Ергена Алек (ВИДЕО)

За наранените чувства на Маги

След участието на Алек в предаването "Преди обед" тя напълно е променила мнението си за него. 

"Видях един човек, когото не познавам. Категорично бях простила на Алек, но след всичко това, което видях, не мога да простя. Вече не вярвам на нищо, което се е случило там. Този Александър ми отне всички спомени, които исках да си запазя. Показвах желанията и чувствата си, открих се напълно към него."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама