Loreen: Изключително се радвам да бъда в България


Loreen: Изключително се радвам да бъда в България

Познатата в цял свят шведска певица Loreen с тоталния хит "Euphoria", донесъл й победата на Евровизия 2012, даде специална пресконференция за медиите и феновете си в Литературен клуб “Перото” ден преди да се включи в музикалното събитие на годината - концертът по случай 20 години Телевизия ММ.

"Изключително се радвам да бъда тук. Когато пристигнах всеки започна да ми се извинява, че вали, но това не ме интересува - аз обичам дъжда и съм много щастлива да дойда в държавата, където брат ми учи от три години и говори перфектно вашия език”, коментира Loreen.

Тя сподели своите емоции и очаквания преди концерта и не подмина и най-големия си хит - "Euphoria". "За мен това не е просто песен”, беше категорична тя и дори запя откъс от нея, с който поздрави всички, които се бяха събрали за срещата си с нея.

“Благодаря на хората, които се занимават с децата с аутизъм. За мен е чест да бъда част от подобна инициатива”, каза тя по повод факта, че концертът на 25 март от 20:00 ч. в Зала 1 на Националния дворец на културата (НДК) ще премине под благотворителен знак. Събитието ще е в помощ на Център ''Дъга'' за работа с деца с аутизъм в кв. “Лозенец” и за SOS Детски селища България.

Музикантите, участващи в концерта, пък ще даряват собствени фланелки, дискове с албуми, шапки и други артикули, които ще се продават на щанд срещу Централния вход на НДК, непосредствено преди началото на мащабното събитие, а публиката в Зала 1 ще може да помогне със SMS на благородната кауза на SOS Детски селища България. Двете инициативи ще бъдат част от голяма кампания на ММ онлайн, която предстои в близките месеци.

По време на концерта, който се провежда под егидата на Столична Община, зрителите ще станат свидетели на връчването на награди, които ще останат в тайна до самото събитие.

Концертът на ММ ще събере на една сцена точно 25 български звезди. Сред тях са: Графа, Стенли, Ъпсурт, Ирина Флорин, Д2, Стефан Вълдобрев и “Обичайните заподозрени”, Дичо, DJane Monique, Сантра, Спенс, Светльо & The Legends, Тони, Анимационерите, Уикеда, Джанго Зе, Пакикан Уайаскър, Babyface Clan, Йоанна Захариева, Дара Екимова, Остава, P.I.F, Стоян и Виктор, Миро Гечев & Jacob Chrichlow, Jeremy? и Ирра. Ще видим и победителите от кампанията “Новите 3 на ММ’’ Мирян Костадинов, група Nu Ance и Митко Петров.

Снимки: Орлин Огнянов

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама