Излиза албум с най-доброто от Шер


Излиза албум с най-доброто от Шер
Снимка: Getty Images

Warner Records анонсира издаването на специална колекция от 21 красиво ремастерирани песни на Шер, подбрани лично от самата легенда, обхващащи нейната удивителна музикална кариера от седем десетилетия.

Специалният двоен винилов пакет ще бъде отпечатан върху сребърно фолио с кристално прозрачен винил. Ще бъде налична и конфигурация с едно CD.

След монументалния успех на неотдавнашния коледен албум на Шер и въвеждането ѝ тази година в Залата на славата на рокендрола, моментът на издаване на първата компилация на Шер от 20 години насам представлява честване на изключителната кариера на легендата.

Повече за албума

„Forever“ включва хитове като „Believe“ и „If I Could Turn Back Time“, както и любимите на феновете „Song For The Lonely“ и „The Way Of Love“ – до нейния празничен #1 сингъл от 2023 г. – „DJ Play A Christmas Song”. 

В дигиталното издание „Forever Fan Edition“ има 19 допълнителни парчета – ранни хитове на Cher като „The Beat Goes On“ и „I Got You Babe“, в допълнение с хитове от нейната епоха на 80-те и запис на живо на „I Still Haven’t Found What I’m Looking For“, с който откри прощалното си турне.

Феновете на Шер ще имат шанса да се насладят на пълната версия на класиката „Take Me Home“, както и на други фаворити като „Welcome To Burlesque“, хитове на дансинга като „Dov'e L'Amore“ и „Woman’s World ”, както и завладяващата песен на Diane Warren – “You Haven’t Seen The Last of Me”.

Има и изключително редки песни, поискани от феновете, като „A Woman's Story“ – ремастерирана и налична в дигитален вид за първи път – след като преди това е издадена само като 45-инчов сингъл през 1974 г. Сред рядкостите е и „Still“ от нейния самостоятелно издаден албум с висока колекционерска стойност – „Not.com.mercial“, който беше наличен само на cher.com през 2000 г.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама