Халваджиян се завръща в сериалите, сменя Nova за БНТ


Халваджиян се завръща в сериалите, сменя Nova за БНТ
Снимка: Magi Halvadjian/Facebook

След дълго отсъствие от телевизионния екран, продуцентът Маги Халваджиян, прави своето завръщане към българските сериали с новия си проект „Мамник“. Новината бе обявена лично от него чрез социалните мрежи, предизвиквайки вълнение сред феновете.

"Седем часа разлика" беше последният успешен проект на Халваджиян, който се радваше на голяма популярност в родния ефир. Последвалият проект на арменеца, „Полицаите от края на града“, не предизвика интереса на зрителите. Режисьор на филма ще бъде, Виктор Божинов, познат от хитовите „Вина“ и „Възвишение“.

Вижте още: Вижте как е изглеждал Маги Халваджиян преди 36 години

мамник, халваджиян

„Мамник“, със сценарий от Васил Попов, ни отвежда в трънското село Вракола, където мистериозни и зловещи събития разтърсват местните жители. Няколко души са намерени убити при необичайни обстоятелства, а други се събуждат с необясними белези по телата си. Изглежда, че нечовешко зло е надвиснало над селото.

Вижте още: Маги Халваджиян разкри неподозирана тайна за произходa си

В центъра на събитията - Божана и Емил

Главните герои в събитията са Божана Горнева, граничен полицай, и Емил, който е обитател на старчески дом. Двамата обединяват сили, за да разкрият загадъчните случаи и причините за тях. Те успяват да стигнат до дълбоко скрити тайни от миналото и да се срещнат с чудовище от българския фолклор. В борбата им със злото се включва и възкръснал мъртвец, който има недовършена работа на този свят.

„Мамник“ обещава завладяваща история, която комбинира мистерия, фолклор и дълбоки човешки драми. Очакванията са високи, особено с таланта на Халваджиян и Божинов зад проекта. Българските зрители вече нямат търпение да видят как ще се развие този нов вълнуващ сериал.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама