Голям успех: Печенката стана двукратен световен шампион по бийтбокс


Голям успех: Печенката стана двукратен световен шампион по бийтбокс
Снимка: Адриана Николова Facebook

Адриана Николова, позната в бийтбокс средите като Печенката, за втори път стана световен шампион по бийтбокс за жени. Плевенчанката сама съобщи хубавата новина във Facebook профила си, като разкри, че подготовката ѝ за състезанието е била наистина строга.

"Направих го за втори път!!! Двукратен световен шампион по бийтбокс. 11 месеца от живота ми преминаха в подготовка. С доста лишения и дисциплина (без биричка и мазна храна 😂), без социален живот (за което много се извинявам на близките си…надявам се да ми простите, но предпочетох да запазя в тайна това предизвикателство).

Ще излъжа ако кажа, че не ме беше страх. Беше ме и то много, но исках с това си “приключение” да докажа на всички мои ученици, които все мрънкат колко им е трудно, че няма невъзможни неща, стига да ги пожелаеш истински.

Благодаря на всички, които направиха пътя ми по лек (те си знаят кои са…ДА, ЩЕ ПОЧЕРПЯ), благодаря за професионализма и на VEZBA, които реагираха буквално в последния момент и направиха този прекрасен тоалет за мен.

Първия път се зарекох, че няма да си причиня тази “утрепия” отново. Сега пак се заричам…НИКОГА ПОВЕЧЕ. "

Вижте още: Снимат филм за цар Борис III с Антонио Бандерас

Печенката спечели първата си световна титла на провелия се в Германия Beatbox Battle World Championship 2012. Тя беше първата нашенка, получила wild card-покана лично от организаторите на проявата. Тогава също Александър Деянов-Скилър взе първото място при мъжете.

Вижте още:  Мира Добрева разтърси мрежата: Днес аз съм Славка (СНИМКА)

Адриана Николова е учи пиано и оперно пеене, завършва НУИ "Панайот Пипков" - Плевен и Музикалната Академия "Проф. Панчо Владигеров". 16-годишна се запалва по бийтбокса и започва сама да се учи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама