ФИНАЛ! Надежда или Магдалена: Коя печели "Ергенът 3" (ВИДЕО)?


ФИНАЛ! Надежда или Магдалена: Коя печели "Ергенът 3" (ВИДЕО)?
Снимка: bTV

Финалът на "Ергенът" - предаването, което завладя цяла България, е тази седмица. Ще видим срещите на Алек с родителите на останалите момичета в имението, след което той ще избере една от тях, която да стане негова половинка в живота.

Всички зрители са любопитни да разберат коя от тях печели предаването. Ние ви подготвихме някои подсказки, с които може да се опитаме да се досетим коя е финалистката!

1. Миналата седмица Магдалена пусна рекламно видео на хотел в профила си, което започва с думите „С палатките не ми се получи“. Това ни дава усещането за метафора, с която подсказва на последователите си, че не ѝ се е получило и с Алек, не само с палатките.

2. След напускането на Валерия – триото Валерия, Магдалена и Екатерина пуснаха забавно видео в Instagram, чието описание започва с „Понякога, когато губим, не осъзнаваме колко много печелим всъщност“. С тези думи тя сякаш успокоява отпадналата от шоуто Валерия. Замисляме се, че ако Магдалена е във връзка с Алек, едва ли би написала, че приятелката ѝ не губи кой знае колко, щом не е с него.

Вижте още: Ето как е изглеждала Надежда от „Ергенът“ преди силикона (СНИМКИ)

3. В интервюто си за „Надкаст“ на един от въпросите Валерия се издаде, че не е виждала Алек от снимките на предаването. Ако Магдалена беше във връзка с него, едва ли имаше как една от най-близките ѝ приятелки от „Ергенът“ да не ги е виждала заедно от миналата година насам.

Вижте още: Сестрата на Маги от "Ергенът" е истинска красавица (СНИМКИ)

4. От своя страна Надежда е много пестелива откъм публикуване на снимки, описания и е трудно да открием някоя улика. Обаче смятаме, че и мълчанието говори силно – ако те са заедно в момента и тя е спечелила предаването, вероятно се страхува да публикува каквото и да е, за да не се издаде. Считаме липсата на улики като улика!

Вие коя мислите, че ще бъде победителката, която ще грабне сърцето на Алек?

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама