Ето кои актьори се присъединят към третия сезон на "Просто ей така..."


Ето кои актьори се присъединят към третия сезон на "Просто ей така..."
Снимка: HBO

Мехкад Брукс ("Mortal Kombat: Филмът"), Джонатан Кейк („Аферата“) и Логан Маршал-Грийн („Спайдър-мен: Завръщане у дома“) се присъединяват към актьорския състав на 3-ти сезон на „Просто ей така...“ от Майкъл Патрик Кинг. Себастиано Пигаци ще се завърне като Джузепе – новият любовник на Антъни (Марио Кантоне ), а Доли Уелс ще видим отново като Джой, по която Миранда (Синтия Никсън) си пада. Пигаци и Уелс вече са част от редовния актьорски състав, а не гост-звезди, както досега.

Снимка: Emily Assiran/Getty Images/David Higgs/Martin Wilson

В новия сезон на „Просто ей така...“ ще видим Кари, Миранда и Шарлот, заедно с нови и познати приятели, да преодоляват трудностите в сложната реалност на приятелството, семейството и Ню Йорк в 50-те си години.

Актьорският състав на трети сезон включва Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън, Кристин Дейвис, Сарита Чудхури, Никол Ари Паркър, Марио Кантоне, Дейвид Айгенберг, Еван Хендлър, Кристофър Джаксън, Найл Кънингам, Кати Анг, Алекса Суинтън, Себастиано Пигаци, Доли Уелс и Джон Корбет.

Сериалът е разработен и продуциран от Майкъл Патрик Кинг, заедно с изпълнителните продуценти Джон Мелфи, Джули Ротенберг, Елиза Зурицки, Сара Джесика Паркър, Кристин Дейвис и Синтия Никсън. Сериалът на HBO "Сексът и градът" е създаден от Дарън Стар и е базиран на книгата "Сексът и градът" на Кандис Бушнел.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама