Ергенът Алек дължи много пари на продукцията, ето защо


Ергенът Алек дължи много пари на продукцията, ето защо
Снимка: bTV

Вече мина месец от финала на третия сезон на романтичното риалити "Ергенът", но шоуто продължава да вълнува много хора. След като Александър Младенов предизвика остри реакции с факта, че не избра нито една от финалистките, Надежда и Магдалена, сега се оказва, че той всъщност дължи доста пари на продукцията. 

Защо Алек дължи пари

Според тиражирани в публичното пространство информации, Алек не вдигал телефона си, нито връщал на съобщенията. Отказал и интервютата, задължителни по договор с "Ергенът" - условия, които сам е разписал в началото и би трябвало да изпълнява по договор, пише "Блиц".

Според договора той няма право да отказва участия в реклами или други платени изяви, гостувания в предавания на bTV или интервюта към медиите, с които "Old School Productions" има сключен договор.

От близо месец обаче Младенов не е поемал никакви изяви и на няколко пъти не се явил на уговорен ангажимент. Всички опити на продукцията да се свържат с него били безуспешни.

Прави впечатление също, че той не е активен и в социалните мрежи, където публикуваше, докато течеше предаването.

Говори се, че хейтът му е дошъл в повече и е решил напълно да се покрие, за да може нещата да отшумят и да продължи напред. А що се отнася до двете финалистки, те се радват на голяма популярност в социалните мрежи и използват известността си, за да рекламират различни продукти.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама