Емрах Стораро и Веси от “Dancing Stars” имат връзка? (СНИМКА)


Емрах Стораро и Веси от “Dancing Stars” имат връзка? (СНИМКА)
Снимка: Dancing Stars/Facebook

По традиция от миналите сезони “Dancing Stars” събира двойки и разгаря страсти не само на дансинга, но и в живота. На шега всички се чудиха кои участници ще завъртят любов по примера на заездите, миналите през същата сцена. Припомняме ви, че през далечната 2008 певецът Орлин Павлов се влюби в партньорката си Яна Акимова. 5 години по-късно пък Яна и Петко Димитров започнаха любовен романс отново в шоуто, който продължава и до днес.

Вижте още: Жажда за слава: Участничка от „Ергенът“ е участвала в X Factor (ВИДЕО)

Макар досега да се чуваха подозрения за две имена, след вчерашния епизод е ясно, че Емрах Стораро и неговата партньорка Веселина далеч не са си безразлични.

Как се издадоха?

Водещият Краси Радков се изпусна и ги нарече "младоженците", а в самото видео от тренировките Емрах не скри желанието си да целуне Веси, но заради професионализма не го правил. Е, явно малкият син на легендата Тони Стораро е размислил и си „открадна“ една целувка на дансинга.

„Най-красивото момиче на света, най-хубавата – моята партньорка!“, призна и самият Емрах в кратко видео стори в социалния си профил.

Говори се, че таткото бил много доволен от развръзката, защото Веси е интелигентно, естествено и чаровно момиче, за разлика от „контингента“, който се върти около Емрах.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама