Еминем ще става дядо за първи път (ВИДЕО)


Еминем ще става дядо за първи път (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Еминем поема нова роля в живота си: на дядо. 51-годишният рапър обяви, че дъщеря му Хейли Джейд очаква първото си дете. Той направи това чрез нов музикален клип в четвъртък към песента му "Temporary", с участието на Скайлър Грей.

Как Еминем обяви хубавата новина

В един момент от видеото Хейли се вижда да дава на баща си синя риза, на която на гърба пише "дядо". След това зашеметеният Еминем държи снимка от ултразвука, докато Джейд се усмихва и смее на реакцията на баща си на новината.

Музикалното видео показва монтаж на домашни видеоклипове от детството на Хейли и Еминем, съчетани с кадри от скорошната ѝ сватба с Евън Макклинток.

Еминем посвещава песента на дъщеря си, като в един момент рапира текст, който е свързан с кръговрата на живота: "И така, Хейли Джейд, написах тази песен, за да ти помогна да се справиш с живота, когато ме няма."

Малко след публикуването на видеото, тя постна поредица от снимки на себе си и Макклинток на страницата си в Instagram, гледайки ултразвуковата снимка, като пише в надписа, че бебето им се очаква следващата година.

Джейд и Макклинток са заедно от 2016 г. Те обявиха годежа си през февруари 2023 г. и се ожениха през май 2024.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама