Емануела с брутално изказване за партньора си в Dancing Stars


Емануела с брутално изказване за партньора си в Dancing Stars
Снимка: Dancing Stars/Facebook

Определено най-устатата поп-фолк певица е Емануела, която може да предизвика пожар както на сцената, така и на живо в телевизионния ефир, когато нещо не ѝ е по вкуса.

Вижте още: Няма да го познаете: Ето как е изглеждал Алек от "Ергенът" преди (СНИМКА)

Изпълнителката с изумрудени очи предизвика истински смут сред журито и водещите в Dancing Stars с изказването си, след като стана ясно, че е отпаднала от формата.

Секунди след като Емануела разбра, че тя и партньорът ѝ в шоуто Калоян Иванов няма да продължат да танцуват в шоуто, певицата взе микрофона и заяви:

"Не трябваше да си сменям партньора. Съжалявам, Ванка, ти си топа." Водещите се опитаха да замажат гафа с думите, че сегашният й партньор не е слаб.

Две седмици преди Емануела да отпадне от формата, тя смени партньора си Иван Карастоянов, с когото според слуховете има интимни отношения.

"Криво го разбраха! Аз не нападам Калоян, той е страхотен човек и треньор. В това шоу близостта между партньорите е много важна. Аз започнах да танцувам с Иван много преди да започне шоуто. Ние създадохме отношения, връзка... Той се оттегли за малко и просто не ми го върнаха.

Вижте още: Скандал: Веси от Dancing Stars сряза жестоко Емрах Стораро

Беше недооценен като мой партньор, дори и от мен. Имахме много интересна връзка. Много шеги, много караници", с тези думи Емануела се опита в предаването "Преди обед" да замаже изцепката си в Dancing Stars.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама