BEBE се завръща у нас с акустичен концерт


 BEBE се завръща у нас с акустичен концерт

Испанската поп изпълнителка BEBE пристига в София на 9 юни, за да представи новия си четвърти студиен албум "Cambio de piel".

Любимката на българската публика ще излезе на сцената на MIXTAPE 5 с вълшебно акустично изпълнение, което ще ни отнесе на някой далечен морски плаж.

Дългоочакваният "Cambio de piel" се появи на 9 октомври 2015 г. и веднага стана номер едно в Испания, а скоро след това започна да завладява и целия свят. "Cambio de piel" е от онзи особен вид албуми, които колкото повече слушаш, толкова повече те обсебват, а в него BEBE се разкрива в целия си блясък. Изпълнителката отново се доверява на продуцента Carlos Jean – човекът, който подкрепи дебютния ѝ мултиплатинен албум – "Pafuera telaraña" (2004), както и втория "Y". (2009).

Музикалната бунтарка е композитор и текстописец на повечето от парчетата си, което обяснява нестандартния й характерен музикален почерк, разпознаваем за хиляди меломани по целия свят.

Стилът ѝ не се вписва в никакви рамки и категории, което прави наградата й "Грами“ още по-изненадваща и ценна. Една необяснима смес от денс-поп, забъркана със съвременен алтернативен латино пънк, който ти влиза под кожата от първо слушане и остава там за дълго.

Билетите са вече в продажба на цена от 40 лв.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама