На гости в имението на София Вергара, което прилича на дворец (ВИДЕО)


На гости в имението на София Вергара, което прилича на дворец (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

София Вергара определено не пести думи за красотата на нейното дворцово имение в Бевърли Парк! „Имаше арки и колони. Чувствах се като замък в Трансилвания“, спомня си актрисата-продуцент, която в момента играе срещу тип като колумбийската кралица на кокаина Гризелда Бланко в сериала на Netflix Griselda.

Разбира се, при ремонта на имението е имало няколко предизвикателства. Въпреки обемните стаи и високите тавани, Вергара искала къщата да се чувства „домашна, уютна и комфортна - място, където хората биха искали да идват с удоволствие и да се отпуснат. Освен това съществуващата архитектура от 90-те години на миналия век не отговаря точно на моята визия за „къща с история и текстура, добре поддържана къща“, казва Вергара.

Вижте още: Блясък, но не съвсем: Автентичната ферма на Аманда Сейфрид (СНИМКИ)

Структурата може да не е била нова, но със сигурност не е и била стара по начина, по който си е представяла София. За щастие, Instagram довел Вергара до идеалния сътрудник за нейната мисия за трансформация. След като отдавна е следила работата на Охара Дейвис-Гаетано, Вергара просто се обадила на дизайнерката.

„Обадих ѝ се, веднага си „кликнахме“ и се влюбих в идеите ѝ. Когато ѝ подадох моята папка с вдъхновение, снимки, които бях харесала от интернет, разбрах, че повечето изображения са нейни.“

Дейвис-Гаетано и Вергара напълнили къщата с широк набор от континентални антики от Швеция, Испания, Франция и Италия. Просторната всекидневна, например, е с френска варовикова камина от 18-ти век и блед персийски килим от Табриз, докато чифт силно издълбани, позлатени барокови кресла лежат под лиричен италиански полилей от 19-ти век.

„Не се страхувам да харча пари, но те трябва да са за нещо практично, а не просто за неща, които са там, за да изглеждат добре. Не исках мебели, които са толкова ценни, че хората да се страхуват да ги използват и да им се наслаждават“, казва Вергара.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Дом


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама