Седмичен любовен хороскоп за 6-10 януари


Седмичен любовен хороскоп за 6-10 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Ще ви обземе доста тревожно чувство, че губите баланс във връзката си. Хубавото в любовен план е, че седмицата е подходяща за изясняване на това, което не ви допада във взаимоотношенията.

Телец

Изпитвате страх от това да не бъдете пренебрегнати, затова сте много предпазливи по отношения на любовта. Време е да помислите за промените, които искате да направите.

Близнаци

Любовните отношения на Близнаците ще се раздвижат чак към края на седмицата. Не е изключено половинката да окаже своята подкрепа за нещо, което отдавна обмисляте.

Рак

Това със сигурност няма да е най-романтичната ви седмица, но тъй като ще бъдете много заети, вероятно дори няма да забележите. Към средата на седмицата можете да се почувствате обидени, защото няма да усетите подкрепа.

Лъв

Комуникацията ще е абсолютна катастрофа. Най-добре не подхващайте теми, които могат да се окажат „минни полета”.

Дева

Насочете фокуса върху позитивните неща, които се случват в живота ви. Склонността ви да гледате черногледо на любовта и света като цяло няма да ви донесе нищо добро.

Везни

Ако нещо в любовта ви притеснява, дайте си време за размисъл и оценка. Разгледайте ситуацията и задайте правилните въпроси на половинката.

Скорпион

Тази седмица ще се чувствате така, сякаш сте открили човека, с когото ви е писано да остареете. Партньорът ви ще бъде емоционално отворен и достъпен за дълбоки разговори.

Стрелец

Вашият любовен живот сякаш се нуждае от следпразнично освежаване, но не знаете как да направите желаните промени.Напрегнати сте по необясними причини, така че по-добре запазете неутрална позиция.

Козирог

Козирозите ще се изправят пред големи и важни промени. Тези, които са отскоро във връзка, може да запознаят половинката с родителите си.

Водолей

Комуникацията между вас и половинката няма да тече гладко, освен ако не положите неимоверни усилия. Ако не можете да разрешите даден проблем, може би е добре да потърсите мнението на близък приятел или роднина, който да влезе в ролята на арбитър.

Риби

Притиснати сте финансово, но бъдете спокойни – положението е временно. Все пак, може да се наложи да направите някои финансови корекции в бюджета.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама