Седмичен любовен хороскоп за 10-14 юли 2023


Седмичен любовен хороскоп за 10-14 юли 2023
Снимка: iStock

Овен

Ще бъдете доста ангажирани с половинката, но не и по начина, по който се надявате. Предстоят ви промени и важни разговори. Изправени сте пред редица предизвикателства и трябва да взимате решения като екип.

Телец

Телците ще преоткрият партньора до себе си. Постарайте се да бъдете опора, без да "натискате" твърде много, насърчавайте го в това, което иска да постигне. Сигурността, която ще създадете във връзката ви, ще се запази за дълго време.

Близнаци

Романтиката и добрата комуникация с половинката ще бъдат водещи тази седмица в любовния ви живот. Ще ви бъде по-лесно да изразите емоциите си един към друг. И двамата имате нужда от сигурност, за да се почувствате наистина добре.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 10 - 16 юли 2023

Рак

Комуникацията определено няма да ви е особена силна, затова ако сте мислили да обсъдите сексуалните си приключения – по-добре отложете. В случай, че имате наум нещо конкретно, по-добре го покажете чрез действие и по-малко приказки.

Лъв

Имате желание да възстановите ранните пламъци на страстта, които от доста време сякаш са се изпарили, правейки място на рутината. Помислете как да впечатлите половинката си.

Дева

През новата седмица социалният ви живот ще е доста пълноценен и често ще ви изкарва извън зоната на комфорт, но в положителна посока. Няма да имате особено време да мислите за любовното си положение. Оставете се на емоциите си и вижте какво ще се случи.

Вижте още: Най-съкровените желания на зодиите

Везни

Мечтаете си за някаква промяна във връзката, която да ви "подкоси коленете". Ако до този момент сте задържали в себе си своите фантазии, може би е крайно време да преосмислите приоритетите си. Може пък партньорът ви да ги хареса и реализира и да осъзнаете, че само сте загубили време, криейки ги, вместо да ги изживеете.

Вижте още: Хороскоп за тази седмица, 10-16 юли 2023

Скорпион

Когато става въпрос за любов, през тази седмица ще предпочитате да си затваряте очите, за да не виждате болезнената реалност. Финансови проблеми могат да нарушат хармонията между вас и половинката ви.

Стрелец

Любовният живот на Стрелците ще е в разцвет, на прага на важно решение или промяна. Не е изключено да започнете да се замисляте за по-сериозни стъпки като свиване на семейно гнездо, покупка на имот или нов член на семейството.

Козирог

Седмицата е подходяща да представите любимия човек на семейството или приятелите си, ако все още не сте преминали през тази важна стъпка. Любовната хармония ще се задържи до средата на седмицата, ще усещате доверие у партньора, което е водещо за вас.

Водолей

Ще се случат неща, които ще ви изкарат от зоната ви на комфорт и ще ви накарат да се почувствате объркани и разочаровани. Не бързайте да се тревожите, защото промените не винаги означават нещо лошо.

Риби

Очаквайте успехи на любовния фронт! Новата седмица ще ви донесе усещане за свързаност на емоционално ниво. Планирайте нещо красиво за почивните дни, било то пътуване или романтична вечеря.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама