Любовни хроники: Голди Хоун и Кърт Ръсел


Любовни хроники: Голди Хоун и Кърт Ръсел
Снимка: Getty Images/Guliver

Голди Хоун и Кърт Ръсел са двама от най-емблематичните актьори на Холивуд, които обаче могат да се похвалят и с един от от най-продължителните романси на всички времена. Въпреки че звездите никога не са сключвали официален брак, те са заедно от 40 години. Безспорната химия между Кърт Ръсел и Голди Хоун кипи на екрана, но връзката им е още по-вълнуваща извън камерата.

Кога се срещат за първи път?

Кърт Ръсел и Голди Хоун се запознават през 1966 на снимачната площадка на мюзикъла на Дисни „The One and Only“. По това време и двамата актьори били твърдо решени да не излизат с никого в индустрията. Плюс това, като се има предвид разликата във възрастта им, не можело да става дума за никаква връзка. През 2012 красивата актриса каза:

Вижте още: Любовни хроники: Лили Иванова и Иван Пеев

„Аз бях на 21, а той на 16 и го мислех за очарователен, но твърде малък. И години по-късно се срещнахме отново и аз го харесах отново. Тогава си спомних, че когато го срещнах за първи път пак го харесах, но и двамата вярвахме, че никога не бихме имали връзка с друг актьор.“

Къде се заражда любовта им?

17 години по-късно Голди Хоун и Кърт Ръсел се срещат отново на прослушването му за филма Swing Shift. Ръсел, който четял реплики с Хоун, казал на Конан О'Брайън, че почти е развалил прослушването, защото бил с ужасен махмурлук.

„Изобщо не познавах Голди, освен че съм работил с нея много години преди това. Тя имаше страхотно тяло и първото, което излезе от устата ми, беше „Човече, имаш страхотна фигура“. И тя отговори: „Ами, благодаря ти.“

Първата им среща се състояла малко след това и била доста вълнуваща. Вечерта започнала със суинг танци в Playboy Club, преди да посетят празна къща, която Хоун наскоро започнала да ремонтира. Едно нещо довело до друго и те имали момент на интимност, когато били арестувани! „Полицията влезе, защото Голди нямаше ключове и трябваше да нахлуем, за да влезем“, спомня си Ръсел в токшоу.

3 години след началото на връзката им, Голди Хоун и Кърт Ръсел посрещнали първото си дете заедно. А през 2004 година двамата се сдобили с нови титли - баба и дядо! Кърт и Голди очаквали с нетърпение да посрещнат този важен момент, когато Кейт Хъдсън посрещнала сина си Райдър Ръсел Робинсън.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама