Последната седмица на ноември изправя тези 3 зодии пред предизвикателства


Последната седмица на ноември изправя тези 3 зодии пред предизвикателства
Снимка: iStock/Guliver

Изпратихме сезона на Скорпионите и вече влизаме в екстремния и несигурен Стрелец. Според астролозите в последната седмица на ноември месец тези 3 зодии ще бъдат изправени пред изпитание на нервите и психиката.

Вижте още: Телец ли? Ето кои са истинските чревоугодници на зодиака 

Овен

През последната седмица на ноември ще дадете всичко от себе си, за да постигнете определени цели, но някак си ще изглежда, че Вселената работи „срещу“ вас. Въпреки усилията ви нещата няма да вървят по план, но не забравяйте, че всичко се случва за ваше добро. Звездите са на ваша страна и накрая ще сте благодарни, че всичко се е получило така, както се е случило.

Козирог

Козирог, с наближаването на края на ноември ще мислите много за изминалите месеци. Има опасност да се съсредоточите твърде много върху всичко, което сте „загубили“, което може да ви влоши настроението. Обърнете внимание на мислите си и се съсредоточете преди всичко върху всички уроци, прозрения и прекрасни моменти, които ви донесе тази година. Помнете: дори през тръни се стига до звездите.

Вижте още: 3 зодии, които ще се чувстват предадени в любовта до края на ноември

Риби

Най-големият ви проблем в началото на царуването на Стрелец ще бъде липсата на търпение. Просто ще почувствате, че някои неща не се случват толкова бързо, колкото бихте искали. Напомняйте си, че всичко се случва в своето време, останете верни на принципите си и не търсете „преки пътища“, защото това може да ви преследва в бъдеще.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама