Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 18 - 24 март 2024


Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 18 - 24 март 2024
Снимка: iStock

Представяме ви най-късметлийския ден за всяка зодия за периода от 18 март до 24 март 2024.

Овен - вторник, 19 март

Още в началото на новата седмица късметът ви ще се развърже и ще успеете да излетете от задънената улица, в която бяхте попаднали.

Телец - понеделник, 18 март

Телци, в понеделник Вселената ще ви измъкне от там, където сами се вкарахте, за да ви докаже за пореден път, че сте нейни галеници.

Вижте още: Това са зодиите с най-чиста душа

Близнаци - неделя, 24 март

Близнаци, картите падат и в неделя наяве ще излезе един голям враг, който беше в приятелското ви обкръжение, но спъваше през цялото време развитието ви.

Рак - петък, 22 март

В последно време бяхте залети от работа и сега Вселената ви дава отпуска от ангажиментите, за да презаредите силите си. Дори и да не сте планирали почивка, то стягайте багажа, защото ще получите страхотно предложение за екскурзия.

Лъв - сряда, 20 март

Независимо дали мечтата ви е нов дом, или не, то в сряда Вселената ще ви даде знак, че най-вероятно скоро ще се сдобиете с ново жилище.

Дева - събота, 23 март

Деви, в събота стрелите на Купидон ще ви пронижат и вие ще попадате в плен на една любовна магия. Тази пролет определено ще бъде любимата ви.

Везни - четвъртък, 21 март

Вие обичате да драматизирате, но този път наистина се отнесоха с вас несправедливо. В четвъртък ще получите извинение за това, че ви нараниха. Дайте прошка, за да освободите себе си от този тежък емоционален товар на плещите ви.

Вижте още: Грандиозна промяна очаква тези 3 зодии тази пролет

Скорпион - събота, 23 март

В събота всички почиват, но звездите са решили да натоварят Скорпионите с нов работен проект. Ще ви се даде се възможност да разширите бизнеса си или да стартирате нов проект.

Стрелец - понеделник, 18 март

Стрелци, началото на работната седмица ще започне толкова звездно, колкото винаги сте си мечтали. Вие сте под светлината на прожекторите и всички ще се влюбват във вас от пръв поглед. Не злоупотребявайте с чара си, а го използвайте за градивни неща.

Козирог - събота, 23 март

Козирози, в събота Вселената ще ви даде възможност да разширите мирогледа си. Срещата с нови хора ще отвори нови хоризонти пред вас.

Водолей - сряда, 20 март

В сряда Водолеите ще получат телефонно обаждане, на което се надяваха от много дълго време. Отворете сърцето си и се впуснете в тази авантюра, защото точно от това се нуждаете в момента.

Риби - неделя, 24 март

Вселената ще ви потупа по рамото за добре свършената работа и ще ви даде възможност за голямо развитие на работното място. Не се страхувайте, а грабнете шанса, който ви се дава.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама