Мъжете полудяват по жени, които правят тези неща


Мъжете полудяват по жени, които правят тези неща
Снимка: iStock/Guliver

Много жени смятат, че мъжете обръщат най-много внимание на външния вид, пренебрегвайки вътрешните характеристики. Това всъщност не е така, поне при много от господата. След направено проучване - това са 5 неща, по които мъжете полудяват.

1. Емоционална интелигентност

Емоционалната интелигентност е способността да използвате ефективно емоциите си. Тя позволява на хората да вземат рационални и логични решения във всички сфери на живота. Един мъж каза, че емоционалната интелигентност е привлекателна, защото означава, че жените са в контакт с емоциите си, но също така знаят как да ги държат под контрол.

Вижте още: Истинските мъже не се оправдават – те полагат усилия

2. Честност

Мъжете обожават честността. Мъжете, които са попитали, вярват, че е трудно да се намери честна жена, а за жените е трудно да се намери честен мъж. Защо някои мъже и жени смятат, че е трудно да намерят честност? Може да търсите мъже или жени, които са в съответствие с миналите ви връзки, така че опитайте да разширите хоризонта си извън това, с което се чувствате комфортно или с което сте свикнали.

3. Позитивност

Какво не е привлекателното в един оптимистичен човек? Един от интервюираните мъже твърди, че положителните жени генерират положителни вибрации и енергия, а това е привлекателно и "завладяващо".

4. Справедливост и равенство

Няколко от интервюираните мъже виждат справедливостта и равенството като много важни и от двете страни на връзката. Един каза: "Искам да мога да споделя моята чувствителна и уязвима страна с някой, който не разбира стереотипите, свързани с пола, които толкова много са наложили на мъжете и жените". Когато го попитали колко пъти му се е налагало да крие или маскира своите емоции и чувствителност, той отговорил: "Трябваше да го крия в повечето от връзките си и не искам да го правя повече". Друг мъж вярва, че възможността да се отнасяте един към друг като към равни партньори във всички аспекти на живота е едно от най-привлекателните неща в една жена. Освен това той обясни, че мъжете и жените се приспособяват толкова лесно към половите норми и стереотипи и намирането на истинска и автентична жена, която показва справедливост и равенство в една връзка, е рядко, но супер привлекателно.

Вижте още: Когато мъж ви харесва, винаги казва тези неща

5. Някой, който им позволява да имат "време за мен"

Мъжете съобщават, че въпреки че се наслаждават на времето с партньора си, те също искат да запазят своята независимост. Един мъж каза, че когато една жена може да върши своите неща и той своите с взаимно уважение и доверие, това е безспорно привлекателно. Друг мъж заяви, че жените, на които е попадал, са несигурни и неспособни да се откъснат от връзката и да направят нещо друго, като например да излизат с приятели или да бъдат със семейството. Той смята, че жените, които са сигурни в себе си и връзките си, това е възбуждащо.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама