Как да направите магия за любов


Как да направите магия за любов
Снимка: iStock

Любовните магии са отличен начин за укрепване на връзките между влюбените. Можете да правите тези магии у дома с обикновени битови предмети. Има дори магии, които действат без никакви съставки! Важно е обаче намерението ви да бъде добро.

Какво е любовна магия

Любовните магии могат да сближат двама непознати или да помогнат на двойка да укрепи връзката си. Можете да използвате определени заклинания, за да намерите нов любим или да върнете бившия при вас. Заклинанието обаче не означава, че бившият ви автоматично ще иска отново връзка с вас. Това просто ще намали негативната енергия между вас и ще остави място за помирение.

Същото правило важи и при търсенето на нов любим. Магията не може да принуди двама души да се съберат заедно или да породи привличане, което не съществува. То може само да помогне за укрепване на вече съществуващите връзки.

Вижте още: 3 магически ритуала за привличане на ЛЮБОВ

Заклинание с буркан с мед

Векове наред вещиците са използвали мед в своите магически заклинания. Медът е сладък, така че насърчава двама души да се държат сладко един към друг. За да направите магията, ви трябват само мед, лист хартия, молив и една свещ.

1. Напишете имената си

Започнете, като напишете три пъти името на вашата любов на хартията. След това завъртете хартията на деветдесет градуса и напишете името си три пъти. Уверете се, че името ви се припокрива с името на любимата ви. Сега се съсредоточете върху това, което искате да постигнете с вашето любовно заклинание. Напишете желанието си около имената си, без да вдигате молива от хартията.

Вижте още: Най-мощният ритуал за привличане на късмет в живота

2. Поставете имената в буркан

Когато приключите, поставете хартията си в буркан, пълен с мед. След това говорете тази интонация: "Както този мед е сладък. Така ще бъде той за мен". След като оближете меда от пръстите си, запечатайте буркана с хартията вътре.

3. Запалете свещ

Накрая запалете свещ върху буркана. Уверете се, че сте избрали цвят, който съответства на това, което искате да постигнете. Използвайте червено за страстна любов, розово за обща любов, кафяво за бизнес цели и бяло за общи цели. След като свещта изгори докрай, съхранявайте я на тайно място. След това запалвайте нова свещ всяка седмица в същия ден.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама