Агресия на пътя: Мъже нападнаха жена и дъщеря ѝ, защото ги засякла (ВИДЕО)


Агресия на пътя: Мъже нападнаха жена и дъщеря ѝ, защото ги засякла (ВИДЕО)
Снимка: iStock

Жена и дъщеря ѝ бяха нападнати по сред бял ден в центъра на София от двама мъже. До кошмарната агресия се стигнало, след като жената, без да иска, засекла скъпарски автомобил в района на булевард "Витоша" на 31-ви август. 

"Бяхме тръгнали към квартал "Младост". На Южния парк имаше задръстване и сменихме в последния момент маршрута. Нямаше коли зад мен. Единият шофьор, с когото се скарахме, наби спирачки и започна да ме пита „Какво става, какво правиш?”. После продължи да кара и по-надолу пак наби спирачки, а аз му свирнах. След това се опитах да го изпреваря, защото не исках да го блъсна отзад. Той криволичеше, за да ме засече, затова минах пред него и пред още една кола. После спрях на червен светофар. Тогава ме застигнаха и се опитаха да ме извадят от колата. Скубаха ме, блъскаха ме по главата, удряха ми юмруци. Не осъзнах какво се случва дълго време. Дъщеря ми започна да снима. Шофьорът на едната кола извади ключовете от моята. Когато започнаха да ме удрят, съм изпуснала спирачката и автомобилът тръгна напред. Бяхме в шок", разказа потърпевшата Диляна Янева в ефира на NOVA телевизия.

След няколко дни битата майка и дъщеря ѝ са били извикани в 4-то Районно управление на разпит.

"В петък бяхме на разпознаване по снимки. Разбрахме, че мъжете са задържани и случаят ще бъде предаден на Прокуратурата”, каза още потърпевшата.

Сподели с твоите приятели

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама