Тренировка според настроението


Тренировка според настроението
Снимка: iStock/Guliver

Всички знаем колко важно е да тренираме редовно, но често си намираме оправдания, за да не го правим. Понякога просто казваме, че не сме в настроение, но всъщност в такива моменти спортът ни е от голяма полза. 

Днес ви предлагаме да видите от каква тренировка имате нужда в зависимост от вашето моментно настроение. 

Загрижени, неспокойни

Ако се чувствате така, имате нужда от високо интензивна тренировка. Тя бързо ще ви измори физически и психически, отвличайки ви от всичко, за което се притеснявате и ще ви помогне да си прочистите главата.

Ядосани

Нищо няма по-добре да ви отърве от яда и чувството на неудовлетвореност, отколкото вдигането на тежести. Концентирайте всичката негативна енергия във фитнеса, а не я задържайте или не казвайте/правете нещо, заради което ще съжалявате по-късно.

Стресирани

Ако в главата ви има хиляди мисли, сърцето ви тупти учестено, трудно вие е да стоите на едно място и да бъдете фокусирани, може би имате нужда да бягате. Прочистете съзнанието си, останете насаме със себе си и се успокойте.

Мързи ви, искате просто да стоите на дивана

Ако нямате желание да напускате дома си, тогава не го правете. Има толкова много добри тренировки в YouTube, така че единственото, което трябва да направите, е да станете от дивана, да пуснете компютъра си и да започнете.

Супер енергични

Вложете всичката си енергия в нещо хубаво и посетете групова тренировка - Зумба, спининг, кросфит... Страхотна комбинация от зареждаща музика, упражнения и позитивно настроение.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама