Тенденции при чантите за лято 2022


Тенденции при чантите за лято 2022
Снимка: iStock/Guliver

Ако сме научили нещо, наблюдавайки тенденции, Седмици на модата и инфлуенсъри, то е, че няма универсален подход за намиране на нова чанта. Това е особено вярно, когато става въпрос за модните тенденции през лято 2022 г.

Лятото е времето за експериментиране със забавни цветове и текстури, затова заложете на по-безгрижен подход към аксесоарите и спестете практичните идеи за есенните месеци. Харесали сте си ярко синя гумена чанта? Идеална е! А ето и какви са водещите тенденции за топлите месеци.

ТЕНДЕНЦИИ ПРИ ОБУВКИТЕ ЗА ЛЯТО 2022

1. Чанти с лого

Независимо дали предпочитате голямо лого, или щампа с монограм, тези отличаващи се чанти ще завършат вашата лятна естетика. Докато издръжливостта, дълготрайността и гъвкавостта са важни характеристики на чантата, да се забавлявате е също толкова важно. От размитите ръчни клъчове на Blumarine до елегантния релефен стил на Burberry, има доста готини начини да вкарате лога в гардероба си.

2. Сламени с текстура

Сламата е типичен материал за лятна чанта и този сезон изборът ще бъде по-разнообразен от всякога. Обичаме ги заради френския ши, но и заради тяхната адаптивност. Можете да ги съчетаете с широки панталони или свежа рокля-риза, за да „туширате” плажните вибрации.

3. Чанти от мъниста

Не е нужно да пазите лъскавите чанти с мъниста за нощните излизания в града. С удължени презрамки можете да ги носите, когато и както пожелаете. Чантата с мъниста добавя еклектичен елемент към вашия външен вид и ако сте максималисти, ще се чувствате като „у дома си” с тенденцията.

4. Чанти за дрънкулки

По-известни като “trinket bags”, те са умишлено проектирани да съхраняват само най-необходимото като телефон и ключове. Чантите за дрънкулки са забавни, безгрижни и ни подсещат, че намирането на идеалната лятна чанта не трябва да се приема твърде сериозно!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама