Най-добре облечените звезди на Оскари 2024 (СНИМКИ)


Най-добре облечените звезди на Оскари 2024 (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Надяваме се, че червеният килим – не в преносен смисъл, а истинският, буквален червен килим – се е насладил на почивката си, защото тазиhttps://i.actualno.com/actualno_2013/upload/2024/03/11/0698804001710139649_big.jpg

 година най-известният символ на холивудския блясък направи своето завръщане под острите токчета на актрисите. Припомняме ви, че миналата година той бе запомнящо се заменен от странно корпоративно изглеждащо подово покритие в цвят „шампанско“.

Вижте още: Най-добре облечените звезди на Оскари 2024 (СНИМКИ)

Мъже с брошки и жени с противопоставящи се на гравитацията силуети празнуваха най-красивата и лъскава вечер в Холивуд. Костюмите с двуредно закопчаване се утвърдиха като новия моден силует за официалното облекло при мъже, докато жените масово избираха приглушените метали. Ето нашите любими визии от червения килим.

Аня Тейлър-Джой

Старовремски полилей? Сградата на Крайслер? Каквото и да виждате, когато погледнете тази рокля на Dior (пресъздаване на ретро дизайн, който изисква 3500 часа бродиране), тя не излъчва нищо друго освен ретро богатство!

Лупита Нионго

В леденосин Giorgio Armani Prive, Лупита Нионго отпразнува десетата годишнина от победата си за най-добра актриса в поддържаща роля за „12 години в робство“ – повод, на който тя носеше рокля със същия поразителен, леден оттенък.

Лили Гладстон

Номинираната за най-добра актриса за "Killers of the Flower Moon", отдаде почит на индианския дизайн в синя кадифена рокля на Gucci, създадена в сътрудничество с местния художник Джо Биг Маунтин.

Емили Блънт

Емили Блънт избра рокля на Schiaparelli с детайли, които приличат на мъжки слипове с Y-образна предна част и твърди, висящи презрамки. Детайлите кимнаха към сексуалността и структурите, които изграждаме, за да я скрием.

Трите лица на Барби

Ариана Гранде, Америка Ферера и Марго Роби разказаха история за Барби в три дейсвия в образите си на червения килим.

Вижте още: Топ 10: Най-добре облечените звезди на наградите БАФТА 2024 (СНИМКИ)

Ариана Гранде

Розовата рокля на Гранде със свръхнабраздени къдрици, заобиколена от огромни пуфове от плат, въплъщаваше смелостта, безгрижието и огромността на Барби като културен гигант.

Марго Роби

Роби, която носеше семпла рокля с черни пайети, като че ли оплакваше най-добрия филм, най-добрия режисьор и най-добрата актриса, за които не получи номинации.

Америка Ферера

А Ферера, номинирана за изпълнението си в „Барби“, избра рокля на Версаче със сребрист блясък върху розово, малко по-бледо от класическото розово Барби, идеално поставяйки финалната сцена на сагата „Барби“.

Мелиса Маккарти

Тя канализира стария холивудски блясък в червена рокля с пурпурни ръкави. Актрисата допълни визията с бижута на Dena Kemp.

Флорънс Пю

Звездата от "Дюн" Флорънс Пю привлече вниманието в сребриста рокля на Del Core с плаващи презрамки и блестящи бижута Bulgari.

Дженифър Лорънс

Актрисата мина по червения килим в ретро поръчкова визия на точки от Christian Dior Haute Couture.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама