Модерни ежедневни стилове за жени - Какво да носите и какво да избягвате?


Модерни ежедневни стилове за жени - Какво да носите и какво да избягвате?
Снимка: Answear

В света на модата никога не е скучно – това е сигурно! Тенденциите идват и си отиват и винаги внасят нов живот в ежедневния гардероб. Благодарение на социалните мрежи, модната сцена е по-разнообразна от всякога, а модните тенденции стават все по-преходни и бързи. През настоящия моден сезон Пролет/Лято 2024 г. кръговратът на модни стилове отново ще е вълнуващ. Кои тенденции можем да приветстваме и с кои трябва да се сбогуваме – отговорите ще намерите в тази статия!

5 Модни тенденции Пролет/Лято 2024: Какво идва и какво си отива в модния свят?

Модните тенденции на 2023 г. се задържаха доста време на модния подиум, защото бяха удобни, класически и семпли. Всяка тенденция води със себе си контратенденция и тази година ни очакват нови, вълнуващи възможности за комбиниране. Прегледахме всички модерни ежедневни стилове за жени от Седмици на модата 2023. В следващите редове даваме прогноза кои тенденции ще продължат да вдигат шум през предстоящия сезон и кои трябва да избягвате за Вашата стилна ежедневна визия.

Малък спойлер: Непринудената класическа естетика ще остане на модната сцена, но ще празнуваме модното завръщане на някои забравени визии.

1. Карго поли, вън! Идват модерните дълги дънкови поли!

Полите са на почит през пролетно-летния сезон и тази година. Карго полата може да беше абсолютният акцент на 2023 г., но тази година отстъпва място на вечните модели от деним. Дънковите поли с ретро дух на 90-те години, дължина XL и цепка по средата ще са абсолютен хит този сезон. Най-добрата новина: Може да се носи както в спортен ежедневен стил с тениска и маратонки, така и с бяла риза и високи обувки. Актуални модели дънкови поли, рокли и модерни дънкови якета, както и много други премиум дрехи можете да намерите на https://answear.bg/m/g-star-raw/.

2. Заменете или допълнете монохромната визия с Леопардов принт

Монохромна визия, неутрални цветове, елегантни кройки – това определяше естетиката на модата миналата година. Въпреки че продължаваме да носим вечни класики през 2024, сега допълваме или заменяме визията „Тих лукс“ с малко по-пищна тенденция – леопардов принт. Независимо дали шарката краси палтото, роклята или топа Ви, вие сте абсолютно в тенденция! Носете овърсайз карго панталони в леопардов принт с изчистена бяла тениска, бели кецове и завършете визията с дънково яке.

3. Барби розовото да направи място на негово Величество Червеното!

Последните две години явно са доминирани от розовия цвят, особено около шума на новия филм за Барби. Вече се наситихме на розови неща в гардероба и е време да ги заменим с по-страстна и екстравагантна тенденция – ярко червено! Независимо дали във вид на рокля, палто или като аксесоар, който изглежда като малка цветна пръска – сигналният цвят ще е една от най горещите модни тенденции през 2024 г.!

4. Тази пролет показваме рамена вместо гол корем

Романтичните блузи с голи рамене открадват шоуто на кроп топовете тази година. След като „изрязани“ беше най-популярното модно прилагателно в началото на годината, сега има нова контратенденция, поне за блузите - отворени рамене! Късите горнища все още не са загубили популярност, но моделите рокли и блузи с голи рамене, които напомнят за външния вид от началото на 2000-те, са във възход.

5. Равните маратонки остават в 2024 г.!

Равните маратонки отдавна се считат за абсолютен моден Мust-have, защото са идеални за комбиниране с всичко и изглеждат еднакво добре в спортен и официален стил. Добрата новина е, че тенденцията ще се задържи и през 2024 г. и не се виждат изгледи скоро да се завърнат масивните чънки маратонки.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама