5 рокли, които трябва да имаш този сезон


5 рокли, които трябва да имаш този сезон

Ако диамантите са най-добрите приятели на жените, то роклите със сигурност са на следващото почетно място. Нищо не краси една жена повече от добре подбраната рокля. Тя прави нейната притежателка още по-женствена и привлекателна в очите на всички околни. А ако се чудите с каква рокля да обновите гардероба си за новия сезон, предлагаме ви да заложите на някой от тези модели, които обещават да бъдат тотален хит.

С голи рамене

Дизайнерите се опитват да покажат плът, но не прекалено, а съвсем дискретно чрез нежно разголване на раменете. Този ефект при роклите можем да забележим по най-различни начини – чрез изрязани „дупки“ в тази зона или цялостно показване. Интересното е, че роклите могат да бъдат както официални, така и ежедневни.

От деним

Денимът може и да не остарява, но за пролет/лято 2016 заявява по-ярко присъствие от обичайното. Дънковото яке и джинсите, разбира се, са неизменна част от пролетния ни гардероб, но днес насочваме внимание към един по-специален, по-женствен, по-секси елемент от същия този гардероб - роклята.

Тип „нощница“

Роклите тип нощница в повечето случаи са изработени от коприна и са толкова нежни и меки, че по-скоро бихме си помисли, че мястото им е в спалнята. Истината е, че една такава рокля би била перфектен вариант, в случай че искате разнообразие по отношение на визията си в празничните вечери.

С висока талия

Ако сте по-слаба, дрехите с висока талия могат да издължат силуета ви. Ако пък сте с по-пищни форми, тогава могат да създадат оптическа илюзия за по-малко килограми. Във всеки случай моделите с висока талия са във ваша полза.

Тип риза

Това е една от най-любимите и актуални дрехи през сезон пролет/лято 2016. Това, което прави роклята тип риза толкова специална е, че стои еднакво страхотно независимо на каква възраст сте. Забелязваме тези модели в различни принтове, цветове, кройки, материи, което ги прави романтични и много женствени.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама