Дженифър Лопес разкри как се грижи за кожата си (ВИДЕО)


Дженифър Лопес разкри как се грижи за кожата си (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес винаги е била еталон за красота с младежкия си вид и безупречна кожа. Вчера тя показа ритуалите си за сияйна кожа в ново видео в Instagram.

52-годишната дива изглеждаше наистина зашеметяващо без грим, точно след като излезе от душа: „Нямам никакво специално осветление или нещо подобно, това е просто сутрешна светлина. Тук нямам специални филтри, това е моето лице.”

4 ТАЙНИ ЗА ГЪСТА И КРАСИВА КОСА ОТ ЕЛ МАКФЕРСЪН

Във видеото певицата подчерта и важността на доброто отношение и разкри, че започва всеки ден с положителни карти за утвърждаване.

„Много съм щастлива. Точно преди да си взема душ, имам малка кутия с картички за утвърждение. Това е картата, която изтеглих днес“ каза тя, споделяйки цитат от Хелън Келър.

След това звездата премина към своя серум „That JLO Glow”, за който тя сподели: „Това са витамини за лицето. Така обичам да ги възприемам. Приемам си витамините сутрин. Започвам правилно деня си. Първо храня ума си. Душата ми. Все още не съм поглеждала телефона, просто се настройвам за деня с правилните намерения и правилните мисли. Да бъда позитивна.”

Следващата стъпка от рутината ѝ е слънцезащитен крем. „Слънцезащитният крем е наистина важен и това е една от тайните ми за красота, още откакто бях в късните си тийнейджърски години и в началото на 20-те.“

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама