Дженифър Лопес откровено за любовта с Бен Афлек


Дженифър Лопес откровено за любовта с Бен Афлек
Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес има редица причини да бъде благодарна, а и много щастлива! От една страна, филмовата и музикална ѝ кариера са в подем - филмът с нейно участие, "Омъжи се за мен”, излиза на 11 февруари. Децата ѝ, 13-годишните близнаци Макс и Еме, са щастливи и здрави. А на всичкото отгоре, се радва и на истинска любовна приказка с Бен Афлек!

Двойката беше заедно от 2002 до 2004 година, но разтрогна годежа си. Миналата пролет обаче се случи чудо и двамата дадоха нов шанс на любовта си. Ето какво сподели Дженифър Лопес пред сп.People.

"Чувствам се толкова щастлива и горда, че съм с него. Това е красива любовна история, наистина получихме втори шанс. Вече сме по-възрастни, по-умни, имаме повече опит, на различни места в живота си сме, имаме деца и трябва да сме много наясно с тези неща.

Красив е начинът, по който се чувстваме - много различно, отколкото преди години... Има повече признателност и празнуване на малките неща. Когато си намерил някого, наистина, наистина си го обичал, но си го загубил и получиш втори шанс след това? Това е наистина рядко, ценно, красиво нещо и ние не го приемаме за даденост. Искрено вярвам, че любовта управлява всичко. Любовта винаги побеждава — връзки, деца, работа. Всичко опира до това колко любящ, отворен и приемащ можеш да бъдеш. Да нямаш его и просто да прегръщаш всичко добро, винаги да гледаш положително. Бен е всичко, което винаги съм знаела, че е и съм искала да бъде."

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама