Вълна от хейт срещу Мира Добрева заради 1700лв глоби към КАТ (ВИДЕО)


Вълна от хейт срещу Мира Добрева заради 1700лв глоби към КАТ (ВИДЕО)
Снимка: Мира Добрева/Mira Dobreva/Facebook

Обичаната водеща Мира Добрева определено преживя много през 2023 и ще изпрати годината с поуки и преживявания. Още един житейски урок за Мира се оказаха глобите ѝ от КАТ за превишена скорост, възливащи на 1700 лв.

Телевизионерката качи клип в социалната мрежа, в който обяснява, че едната ѝ глоба е за 800 лв., а в коментарите разяснява, че става дума за надвишаване на разрешената скорост с 32 км/ч в населено място, затова сумата е толкова голяма. Друга от глобите на Мира Добрева е 300 лв., "имам и за 200, и по 50 лв. не една и две", казва тя във видеото.

Вижте още: Дъщерята на Васил Василев-Зуека пусна първата си песен (ВИДЕО)

Добрева иска да знае къде отиват тези пари и защо в София има толкова много дупки по пътищата, но няма коледна украса.

"Пак казвам - много се радвам, че си платих глобите и се надявам те да ми бъдат за поука да не повтарям грешките, които съм направила. Обаче има някои озадачаващи обстоятелства, които бих искала да обсъдя с вас", казва Добрева.

Видеото на Мира веднага предизвика вълна от коментари, като повечето от потребителите са изумени от голямото количество глоби, които водещата е натрупала. Според различни мнения тя изобщо не бива да има книжка, защото очевидно кара безразсъдно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама