Мира Добрева шокира: Заради прокоба стигнала до комата


Мира Добрева шокира: Заради прокоба стигнала до комата
Снимка: Мира Добрева/Mira Dobreva/Facebook

Нежната и винаги много сдържана водеща на БНТ Мира Добрева тотално шокира последователите си с тези откровения. 

Вижте още: Бесте Сабри не знае как изглежда баща ѝ (ВИДЕО)

"Моето предположение, е че ако човек е с по-отворен дух, по-възприемчив към духовното, а не към материалното, той полудява, когато пие алкохол. Всички дяволи му се натрупват защото е блокирал духа, няма защита. Когато Го няма Бога в нас ставаме отворена врата за силите от по-ниските нива. И сатаната започва да си играе с нас.

Аз, като се напиех какво правех? Ставах подвластна на подтици и желания, които ме бутаха в посоки над които нямат контрол - ходи по мъже, шмръкни кокаин, похарчи си заплатата, не ходи на работа…, обиждай, мачкай, унищожавай! Като съм била пияна, съм живяла този живот не на макс, а на 10 макса взети заедно. Но това е съсипващо сгромолясващо чувство. И има уловка - от толкова каране на макс на живот с алкохол често ми ставаше скучно да съм просто пияна.

Тогава минавах следващата категория - шмърках. И усещането наистина хубаво, но само заради едно - че светът и неговите отговорности са изключват! Освен че изчезваха тревогите и болките, изчезваше и всичко друго. Работата, децата, приятелите - всичко се изпаряваше. И започнаха да ми избиват циреи. Умствени циреи”, това е откъс от новия роман на Мира Добрева “Светулки зад решетките”.

Историята по написването на книгата е не по-малко шокираща от самото ѝ съдържание. Водещата, която бе на косъм да загуби живота си през септември заради остър перитони, твърди, че финалът книгата ѝ и донесъл прокоба.

Вижте още: Сузанита се забърка в екшън на границата

"Отдавам случилото се на романа ми, които завърших предишния ден. Пишех го в последните две години. Една от героините умира, слава Богу, не бях аз. Днес съм добре, вече съм добре и продължаваме напред, както се казва в клишето.", споделя още Мира Добрева.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама