Виктория Бекъм навърши 50, вижте СНИМКИ от партито


Виктория Бекъм навърши 50, вижте СНИМКИ от партито
Снимка: Getty Images

Виктория Бекъм навърши 50 години на 17 април 2024, като събра семейството си и звездни приятели на пищно парти в лондонския клуб Oswald's. На купона, който беше тази събота, 20 април, дизайнерката беше облечена в ефирна рокля в ментово, като направи впечатление, че тя все още използва патерици заради скорошно счупване на крака. Това не ѝ е попречи да си изкара повече от добре, като дори се разтанцува с другите момичета от Spice Girls, както сами можете да видите в долното видео.

Кой присъства на партито на Виктория Бекъм

Разбира се, тя беше заобиколена от членовете на сплотената фамилия Бекъм - съпругът Дейвид Бекъм, тримата ѝ синове: Бруклин, 25 г., Ромео, 21 г., и Круз, 19 г., а също 12-годишната Харпър. Сред гостите бяха родителите и сестра ѝ.

Вижте още: Дейвид Бекъм разби сърцата на фенките си с тази СНИМКА

Нейната близка приятелка Ева Лонгория присъства заедно със съпруга си Хосе Бастон. Марк Антъни пристигна за ръка със съпругата си Надя Ферейра. Сред останалите гости бяха Роузи Хънтингтън-Уайтли и Джейсън Стейтъм, Салма Хайек и Франсоа-Анри Пино, Гордън Рамзи и жена му Тана.

Какво написа в Instagram по случай юбилея си

"Докато се готвя да навърша 50 (на токчета, разбира се!), се чувствам толкова невероятно благословена, че съм достигнала този крайъгълен камък. Благословена, но също така завършена и дълбоко доволна. Не само от това къде съм като жена, но и от това докъде са стигнали моите марки за мода и красота. Моята амбиция винаги е била да дам възможност на жените и да ги накарам да се почувстват като най-добрата версия на себе си. За мен това означаваше да се доверя на инстинкта си и никога да не правя компромис с творческата си визия.

Вярвам, че можеш да бъдеш много неща. Поп звезда, майка, съпруга, дизайнер... Моята страст винаги е била да мечтая смело, а след това да мечтая още по-смело! Първо повярвайте в себе си – всички останали ще последват. И ако имате истински късмет, ще намерите някой, който вярва във вас дори повече от вас самите. Дейвид Бекъм, вечно ще съм благодарна за твоята безусловна любов и подкрепа и за нашите прекрасни деца. Бруклин, Ромео, Круз и Харпър.  Толкова съм горда, толкова съм възхитена от любезните, трудолюбиви и талантливи личности, в които всички се превръщате.

Така че, тук съм, за да правя повече от това, което обичам, с хората, които обичам. Толкова съм благодарна за моето семейство, моите приятели и моя невероятен екип! Това е началото на една вълнуваща нова глава, а аз едва започвам."

Ето и ретро снимки на малката Виктория:

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама