Помните ли Тейлър Лаутнър от „Здрач“? Ето къде е днес! (ВИДЕО)


Помните ли Тейлър Лаутнър от „Здрач“? Ето къде е днес! (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images / Guliver

Тейлър Лаутнър получи пробивната си роля на Джейкъб Блек в „Здрач“, но след края на сагата със „Зазоряване: Част 2“ през 2012 актьорът сякаш изчезна от общественото внимание. Смуглият красавец намери слава благодарение на Twilight, но всъщност той работеше в Холивуд няколко години преди това.

Вижте още: Актрисата Кейт Хъдсън дебютира с музикален албум (СНИМКА)

Филми с негово участие

Лаутнър участва в „The Adventures of Sharkboy“, „Lava Girl“ и „Cheaper by the Dozen 2“, както и в малки телевизионни предавания. По всичко личеше, че кариерата на Лаутнър може само да върви нагоре.

По някаква причина Лаутнър не успя да запази звездната си сила до същата степен, както колегите му от „Здрач“ Робърт Патинсън и Кристен Стюарт. Въпреки че актьорската кариера на Лаутнър със сигурност отбеляза спад след неистовия успех на „Здрач“, той в никакъв случай не е искал да спре работа в индустрията.

Любовта в живота му

Точно по времето на неуспехите актьорът среща истинската си любов. Един ден актьорът получил обаждане от сестра си, която му казала, че е намерила бъдещата му съпруга и че той непременно трябва да дойде и да се срещне с нея.

Колкото и да е забавно, тези думи наистина се оказват пророчески. Лаутнър се срещнал с момичето и в крайна сметка двамата се сгодили. Тя също се казва Тейлър. В началото на техния романс тя е учила медицина, а сега работи като медицинска сестра.

И така, Тейлър решил, че е крайно време да си почине от Холивуд и не е снимал нищо от 2016 до 2022, когато започна да участва в сериала на BBC “Cuckoo”.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама