Мел Би от Spice Girls допълва мемоарите си с повече информация за домашното насилие


Мел Би от Spice Girls допълва мемоарите си с повече информация за домашното насилие
Снимка: Getty Images

Домашното насилие е световен бич, за който се говори сравнително отскоро и много държави все още нямат правилна система за справяне с проблема. Като България, например. В световен мащаб има много известни личности, които са ставали жертва на тормоз от родители или половинки. 

Мелани Браун от „Спайс Гърлс“ издава разширена версия на мемоарите си от 2018 г., в която споделя повече подробности за личния си живот и се надява да помогне на оцелелите от домашно насилие, предаде Ройтерс.

Британската певица и телевизионна водеща е добавила три нови глави към „Брутално честно“ (Brutally Honest), в които описва детството си, стремителното си издигане към славата и брака си с бившия си съпруг Стивън Белафонте, който според нея е упражнявал насилие над нея. Той отрича твърденията.

Вижте още: Ребел Уилсън с разтърсващо откровение: Загубих девествеността си на 35 (СНИМКА)

Какво каза бившата певица

„Сега е 2024 г. и много неща се случиха след излизането на книгата. Бях отличена със званието член на Ордена на Британската империя (MBE) за провеждане на кампании и повишаване на осведомеността относно домашното насилие. Сгодена съм. Купих си първата къща и лекувам раните си от предишните ми връзки.

Исках да дам на оцелелите надежда и честност: Знаеш ли какво, аз също преминавам през това все още, точно както и ти. Така че не се отказвай“, каза Браун пред Ройтерс.

„Имам платформата. Подавам ръка на хората, които нямат глас, които нямат сигурно място, където да получат помощ или да говорят за това“, допълни Мелани.

Браун е меценат на благотворителната организация Women's Aid и член на Ордена на Британската империя (MBE) през 2022 г. за заслуги към благотворителни каузи и уязвими жени. Тя сподели, че първоначално е издала мемоарите си след насърчение от страна на дъщеря си и на приятелката си Луиз Ганън, която е написала книгата заедно с нея.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама