Ивайло Захариев: Първата целувка с бившата ми жена беше пред олтара (СНИМКА)


Ивайло Захариев: Първата целувка с бившата ми жена беше пред олтара (СНИМКА)
Снимка: Actualno.com

Актьорът Ивайло Захариев, който доби огромна слава, благодарение на сериалите "Под прикритие" и "Пътят на честта", участва в "Животът по действителен случай" по bTV, където сподели подробности за раздялата с първата си жена и новата си съпруга. 

За религията в живота на актьора

Актьорът разказа в ефир за първия си брак.

"С първата ми съпруга Миряна се запознахме, когато помагахме на наркозависими. Беше една група за взаимопомощ, в която си помагахме, тъй като дрогата оставя човек без приятели.

Навлязох в протестантство, защото имах търсене, копнеж да разбера кой съм. Не задължително в протестантството, но в християнството намерих тези отговори. 

Първата ни целувка беше пред олтара. Но това бе част от нашия избор. Не мисля, че това е било пречка. Колкото до грешките – и аз не мога да си отговоря къде бяха. Имаше отчуждение, опитах се да направя нещо, но като че ли не срещнах такава готовност от другата страна. 

Имах нужда от време да изстрадам болката. Тогава снимах сериал, в който героят ми преживяваше нещо подобно. Като че ли работата ми помогна в този период.", призна Захариев. 

Вижте още: Емилия изненада феновете с напълно нова визия (СНИМКИ)

За новата любов

Ивайло Захариев и Станислава си казаха "Да" в тесен кръг през 2021 - само със семействата и най-близките си приятели. Те отпразнуваха сватбата си на открито в заведение край НДК. За новата любима до себе си актьорът каза, че му е било трудно да си признае, че е влюбен.

"Бях се затворил, но го преодолях. После заживяването заедно със Стани беше труден процес, но рискувахме и смятам, че печелим всеки ден" – категоричен е той.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама