Богатите също плачат: Филип Плейн остави майката на децата си (СНИМКИ)


Богатите също плачат: Филип Плейн остави майката на децата си (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Дързост и красота - така най-кратко и точно може да бъде описан любовният живот на германския дизайнер Филип Плейн, който официално обяви, че се е разделил с приятелката си Лучия Бартоли. 45-годишният моден гуру и 25-годишната му бивша половинка бяха заедно в продължение на 5 години, а плод на любовта им са двамата им сина. По-малкият син на двойката се роди миналата година, а наскоро и двете деца имаха сериозни здравословни проблеми.

"Решихме да продължим връзката си като най-добри приятели и като най-добрите родители за нашите деца", написа Плейн

Вижте още: Арнолд Шварценегер е претърпял сърдечна операция (СНИМКА)

Това не е първа раздяла за Плейн и Лучия, но според светските хроникьори ще бъде последна, защото в световната преса се завърта чудовищен скандал с Плейн.

Според немското издание Blick модният дизайнер очаква трето дете от румънския модел Андреа Сасу.

Според слухове Плейн е имал любовна афера с нея в продължение на години. Това обаче не е всичко - последователите на румънката са забелязали, че тя е последвала профила на голям моден бранд за бебешки дрехи и други стоки, свързани с майчинството. На въпрос на феновете дали е бременна и дали има връзка с Филип Плейн, тя не е отговорила.

Вижте още: Суки Уотърхаус и Робърт Патинсън гушнаха първа рожба (СНИМКИ)

Андреа Сасу е истинска звезда в родината си и е дефилирала за едни от най-големите световни модни гиганти, сред които разбира се и този на Плейн. Моделката е претърпяла доста корекции по лицето си и сегашната ѝ визия далеч не е същата като натуралната ѝ преди години.

През 2017 г. Андреа Сасу е била сгодена за Филип и дори си е татуирала името му. Двамата са планирали сватба, както и да живеят в палат в богаташкото предградие на Лос Анджелис “Бел Еър", но малко по-късно се разделят.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама