Антония Петрова стана майка за втори път (СНИМКА)


Антония Петрова стана майка за втори път (СНИМКА)
Снимка: Facebook

Антония Петрова винаги е била сред „одумваните” български звезди. Още когато спечели титлата „Мис България” през 2009 година, тя се превърна в „трън в очите” на мнозина. Годините не промениха това и ето, че тя отново е под светлината на прожекторите. Този път обаче заради най-хубавия повод, с който може да се похвали една жена - станала е майка!

Вторият син на миската и бизнесмена Ивайло Батинков носи името на татко си. Щастливата майка пък успя да опази цялата си бременност в тайна, дори при доста честото си присъствие в социалните мрежи. Ето какво написа тя:

"На уникалната дата 07.07.2022, по напълно естествен начин, с нормално раждане, се роди Ивайло Батинков - син (Ив Батинков)! Щастието е огромно! Бебето и аз сме в отлично здраве, настроение и изключително щастливи! Бих искала да благодаря на екипа на др Анна Чорбова, с която за втори път минахме заедно през естественото раждане, за нейния професионализъм, сила, нежност и подкрепа! Ти си нашият Ангел-закрилник, др Чорбова! Искам да благодаря много на моя уникален, изключителен съпруг Ивайло -старши, че винаги е до мен и преживяваше заедно с мен, хванат за ръката ми, всяка една контракция, както и хода на естественото раждане до проплакването на бебето! Обичам те и ти благодаря, че сме едно цяло и винаги заедно минаваме през всичко! Семейство Батинкови сме вече четирима! Ние сме най-щастливите родители на двама сина!"

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама