Виктория Бекъм: Децата ми са възпитани, забавни и щастливи


Виктория Бекъм: Децата ми са възпитани, забавни и щастливи

Виктория Бекъм определено не е от онзи тип звезди, които търсят всяка възможност за медийна изява. Тя доста рядко дава интервюта, а още по-рядко се появява на страниците на някое списание. Изключение правят азиатските такива, където често можем да я видим да краси някоя корица.

Последната фотосесия на футболната съпруга е за Elle Хонг Конг. Фотосесията на 42-годишната Виктория е доста по-различни от всички досегашни, а ето и какво споделя дизайнерката в откровено интервю.

Наистина съм влюбена в Азия и затова никога не отказвам ангажименти тук. Харесват ми културата, хората, усещането за семейство. Опитвам се да възпитам и моите деца така – че семейството е най-важната ценност, която винаги трябва да се пази. Но знаете ли... Дълго време си мислех, че децата трябва да се възпитават по книга, с различни методи и т.н. Истината е, че просто трябва да правим най-доброто, което зависи от нас. Сега съм щастлива, защото виждам, че децата ми са забавни, трудолюбиви, щастливи и учтиви. Гордея се с тях като родител и със себе си като майка.“

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама