Princc Vihren: Очаквайте скоро нещо свежо


Princc Vihren: Очаквайте скоро нещо свежо

Чаровен, непринуден и вече все по-успешен, Princc Vihren представя първата си самостоятелна песен "Изкушаваш ме“

Здравей! Благодаря, че отдели от времето си за нашите читатели. Представи се с няколко думи.

Здравей, казвам се Вихрен, занимавам се с различни неща, но едно от тях е музиката, отделно уча оперно пеене в „НМА Проф. Панчо Владигеров”, може би ме познавате от песента "Youngbbyoung feat. Princc Vihren – "О, колко си прост”.

 От къде идва Princc Vihren ?

Ами аз се самопровъзгласих, просто ми писна от разни пичове, движещи бавно из града (смее се), гледащи надменно другите сякаш са отпадъчен материал и тогава си казах: " Аз пък съм принц” и така се пръкнах като такъв.

Кога и как реши да се занимаваш с музика?

Винаги съм обичал музиката от цялото си сърце, няма да скрия, че в банята често си тананикам нещо, май всичко започна от там (смее се), после се срещнах с момчетата от Youngbbyoung и създадохме песента "О, колко си прост". Получи се и стана голям хит, а след това се записах да уча оперно пеене, за да вкуся и от това изкуство.

Преди броени дни излезе твоето ново видео „Изкушаваш ме“, което се радва на голям успех. Разкажи ни малко повече за проекта.

Беше много приятно на снимачната площадка, помня как Алиса Ганева, която е истинска изкусителка, се появи с два огромни куфара, аз я попитах има ли подходящи дрехи, а тя ми отговори следното: "Ами в единия куфар имам само бельо, а в другия само обувки. Досещате се на оператора (Ангел Кунев) му беше малко трудно, тя се оправяше в съседната стая и изведнъж се появи в цялата си прелест, а ние само се спогледахме.

Подаваш ли се често на изкушенията и какво всъщност може да изкуши Princc Vihren?

Леле, нечовешко е, колко много изкушения има на този свят и какви глупости съм правил заради тях. Често се изкушавам от шкембе чорбичката (смее се).

Всъщност това е твоят първи самостоятелен проект. Преди това сме те виждали в компанията на момчетата от YoungBBYoung. Мислиш ли за нови съвместни проекти и с кого?

Да, мисля за един съвместен проект с една много симпатична девойка с много красив глас, която не е известна в тези среди, но само времето ще покаже какво ще се случи.

Какво правиш през свободното си време? Имаш ли си любимо занимание, хоби?

Любимото ми занимание е да се шляя с моите приятели, да пеем, да танцуваме и да се смеем заедно като деца, много от тях също са в различни сфери на изкуството и е адски интересно.

Музиката за теб е...

БОГ.

Влюбен ли си?

Влюбен съм в живота, в морето, в небето и в една невероятна девойка, която скоро срещнах.

А какво ти предстои от тук нататък? Да очакваме ли скоро някое ново парче?

Очаквайте скоро нещо свежо, надявам се нещо да не ме спре или забави, знаете какъв е животът в България, непредвидим е!

Ако имаш право само на едно единствено желание какво би било то?

Вътрешен мир.

Благодаря ти! Пожелавам ти много успехи. Пожелай и ти нещо на нашите читатели.

Пожелавам на вашите читатели много светлина и любов, да ценят себе си и живота и да имат силата да го приемат такъв, какъвто е с всичките предизвикателства в него. Благодаря ви и аз.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама