Йохансон не обича да говори за майчинството си


Йохансон не обича да говори за майчинството си
Снимка: Getty Images/Guliver

Скарлет Йохансон не харесва актьорите да превръщат родителските си задължения в голям проблем.

Звездата от "Отмъстителите" роди първото си дете, дъщеричката Роуз, през септември 2014 година и признава, че животът й много се е променил, откакто е станала майка.

Но за разлика от много холивудски колеги Скарлет не възнамерява да прави никакви "грандиозни изявления" за своя майчински опит, защото не смята това за необходимо.

В интервю за австралийския новинарски портал News.com.au актрисата сподели: "Никога не съм харесвала, когато актьорите или известните хора правят грандиозни изявления за своя родителски дълг, защото това е много личен въпрос".

Говорейки за промените, които са настъпили в работния й график и семейния живот, холивудската звезда, която постоянно курсира между Париж и Ню Йорк, отбеляза: "Върху мен сега лежи голяма отговорност, която влияе върху моя график. До раждането на Роуз аз просто правех избор, който оказваше влияние върху мен самата. Но сега вече аз нося отговорност и за някой друг. В крайна сметка, ще ми се наложи да работя по-малко, а може би това ще ме направи по-взискателна".

Макар да смята, че ще дойде време, когато ще трябва да работи по-малко заради родителските грижи, в момента 30-годишната актриса смята, че 7-месечната й дъщеря само я вдъхновява. "Аз мисля, по-точно аз се надявам, че майчинството ще ме обогати като актриса, а също ще ми помогне да разбера по-добре самата себе си", поясни актрисата.

Източник: БГНЕС

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама